• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Amon Amarth

Zespół którego płyty można znalezc w empiku nie jest znany???
Nawet w pozerskim młotku o nich czasem piszą
]
CP/DP
Odpowiedz

mój kolega szukał we wrocławiu i w empiku i w media marq niebyło - albo on ślepy albo ten zespół jest mało znany w polsce Laughing
teraz słucham : [Obrazek: Berud.png]
Odpowiedz

Echu.. A od kiedy w Emiku sa jakiekolwiek plyty metalowych kapel? U mnie w miescie nie ma nawet Iron Maiden.. Ale to chyba nie znaczy ze Ajroni sa malo znana kapela?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Echu.. A od kiedy w Emiku sa jakiekolwiek plyty metalowych kapel? U mnie w miescie nie ma nawet Iron Maiden.. Ale to chyba nie znaczy ze Ajroni sa malo znana kapela?
U mnie jest KAT, Ironi, Metallika, Ozzy, Black Sabbath, Kredki itd. - ale cholernie drogie...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Berud napisał(a):Amon Amarth... w polsce praktycznie nieznany a szkoda
chyba ci się coś podupczyło, kapela bardzo dobrze znana w Polsca posiadająca szeroką rzeszę fanów,najwidoczniej twoje źródła wiedzy na temat ilości fanów są jakieś hujowe. A z całą resztą się zgadzam. Sława!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Berud => widziałaem go jakis czas temu chyba z 2 albumy i to we wrocławiu!!!
Dżemik => to gdzie ty mieszkasz? u mnie mozna kupić wszystko o czym piszą w młotku i mistik arcie nawet black, death, grind ale to głównie vadery, burzumy, mayhemy, itp
CP/DP
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Echu.. A od kiedy w Emiku sa jakiekolwiek plyty metalowych kapel? U mnie w miescie nie ma nawet Iron Maiden.. Ale to chyba nie znaczy ze Ajroni sa malo znana kapela?

W katowickim empiku jeśli chodzi o metal to jest bieda z nędzą. Malutki regał i trzy płyty na krzyż Sad A ceny takie że jaja urywa, mają przebitkę 15 zeta, a na niektórych plytkach jeszcze więcej... Mad
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):

W katowickim empiku jeśli chodzi o metal to jest bieda z nędzą. Malutki regał i trzy płyty na krzyż Sad A ceny takie że jaja urywa, mają przebitkę 15 zeta, a na niektórych plytkach jeszcze więcej... Mad

W warszawskim Empiku jest trochę , ale ceny również zwalają człowieka z nóg......przez internet można taniej zamówić niż tam kupić.......
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Piorun napisał(a):Dżemik => to gdzie ty mieszkasz? u mnie mozna kupić wszystko o czym piszą w młotku i mistik arcie nawet black, death, grind ale to głównie vadery, burzumy, mayhemy, itp

Echu.. W Bialymstoku.. Big Grin Zeby dostac jakas porzadniejsza muze trza sie kopsnac do nieopodal polozonego sklepu, gdzie wylacznie sprzedaje sie plyty rock/metal/reggae.. Smile

.. Zreszta tam tez nic ciekawego znalezc nie mozna.. Tongue

Ale konczmy ten watek.. Wszak temat o Amon Amarth.. ;]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):W katowickim empiku jeśli chodzi o metal to jest bieda z nędzą. Malutki regał i trzy płyty na krzyż Sad A ceny takie że jaja urywa, mają przebitkę 15 zeta, a na niektórych plytkach jeszcze więcej... Mad

A każdej płyty jest po 5-6 egzemplarzy :?
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości