• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Titanic...?

Bardzo wielu krytykuje ten film a szczególnie głównego bohatera tego film, osobiście nic do niego nie mam, a sam film jest wart obejrzenia, jest wręcz dobry. Może wy się wypoweicie na ten temat?
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Odpowiedz

Zależy jeszcze o jakiego Titanic'a chodzi, bo jesli o ten sławny "przebój" nastolatek z L. DiCaprio, to film w takim razie nie dla mnie. Po prostu nie lubie takiego typu filmów, miłość rozdzielona przez katastrofe... oh jakie melodramatyczneBig Grin
Jeśli mówimi o filmach dokumentalnych w którym głównym bohaterem jest Titanic to chetnie je obejrze. Wiele razy ogladałem dokumenty w który obliczali, jak zatonął, gdzie, pokazywali symulacje, czy zdjecia z wraku. W takim wypadku temat Titanic'a robi sie bardzo ciekawy.
Odpowiedz

Zgadzam się z przedmówcą, wolę obejrzeć film dokumentalny o Titanicu, zamiast oglądać "zakochanego" DiCaprio ;D
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Hueh.. Oryginalny nie bede.. Podzielam zdanie SML i Skippy'ego.. Do dzis nie moge pojac jakim cudem ten film dostal az tyle Oscarow..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Moze ktos zapłacić za te oskary...heh
Odpowiedz

Troche przesadzacie, chciałbym usłyszeć pare argumentow. Maci pole do popisu...
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Odpowiedz

No coz.. film jest mdly do bolu.. Na dodatek nie lubie ani boskiego Leo, ani panny Winslet..

Swoja droga.. Ty tez nie podales zadnych argumentow 'za'..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Może i efekty robią wrażenie przy takiej tematyce, to mimo wszystko robienie z takiego faktu historycznego jakim było zatoniecie Titanic'a tandetniego filmu przyprawia o mdłości. Przecież fabuła tej nieszczesliwej miłości chwyta tylko serca 12latek. Fragmenty gdy przeszukiwano wrak były ciekawe, to fakt, ale póxniejsza nieszcześliwa miłośc... hmm to film nie dla mnie. Gra aktorów nie była najgorsza - widziałem lepsza. Tak ogólnie to mam zastrzeżenia głównie do fabuły... która mi osobiście nie pasowała...
Odpowiedz

Echhh...to straszne co można zrobić z historii pierwszego i zarazem ostatniego rejsu Titanica. :? Bujda jakich z resztš niemało w kinematografii amerykańskiej.Cóż poczšć...na czymœ trzeba robić kasę.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

SML napisał(a):Moze ktos zapłacić za te oskary...heh

Może Karpiuś zapłacił w natuże, wiecie so teraz robią aktoży w Hollywood Cool)
[/quote]
Odpowiedz

Scena zatopienia statku była dobra, fajnie oddawała dramatyzm ludzi na nim się znajdujących.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Za długi, nudny, widząc Di Karpia aż mnie na wymioty ciągnęło. Nienawidze tego aktora, praktycznie każdy film z nim został mi skutecznie obrzydzony np. Człowiek w żelaznej masce.

Ale zgadzam się z Królikiem, to była dla mnie jedyna scena godna pochwały. Chodzi oczywiście o zatonięcie statku.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Ja mimo wszystko wolałem patrzeć na niebiską animacje toniecia statku niz na ten wytwór amerykaskich filmowców. Bardziej przemawiaja do mnie dokumentalne filmy, przynajmniej jesli chodzi o taką tematyke, zatoniecie Titanic'a było faktem historycznym i tak powinno zostać zapisane w pamieci ludności, nie powinno sie kojarzyć z filmami w których głównym watkiem jest miłość (grana zresztą w przypadku "Titanic'a" przez nienalepszych aktorów).
Odpowiedz

sml true
Odpowiedz

leo nie znosze, film fajny inaczej Angry czyli nie fajny Angry za efekty mogl dostac oscara, za niec wiecej...
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości