• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)

jankier napisał(a):przeproś Zoltana. on jest trv aryjskim panem, władcą i strażnikiem tego działu Wink
mi tam takie powtórki nie przeszkadzają
Niniejszym oficjalnie zrzekam się tego tytułu. Teraz jestem semickim pomiotem zajmującym się wyłącznie mniej znaczącymi gównianymi topicami.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Niniejszym oficjalnie zrzekam się tego tytułu. Teraz jestem semickim pomiotem zajmującym się wyłącznie mniej znaczącymi gównianymi topicami.

Zoltan sory lubie cie nawet, ale nie wiem po co sie teraz zaczynasz nad soba uzalac, serio
Odpowiedz

Zoltan wróóóć ! ; ]
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Niniejszym oficjalnie zrzekam się tego tytułu. Teraz jestem semickim pomiotem zajmującym się wyłącznie mniej znaczącymi gównianymi topicami.
weź kurwa fotoshopa, dojeb czesiowi uśmiech i przestań pierdolić takie smuty w tym temacie
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: 2ba3dc3f2a682b92med.jpg]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

[Obrazek: b7a954218a160a0d.jpg]
Odpowiedz

Dobre Istny dobre :]
Odpowiedz

Ooooo kurwa Laughing Laughing Laughing Istny, umarłam Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

hahahahah to moze cos jeszcze w takim razie

[Obrazek: 1174146693_f.jpg]
Odpowiedz

e to chujowe. Z meblami rozdaje :]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Zoltan sory lubie cie nawet, ale nie wiem po co sie teraz zaczynasz nad soba uzalac, serio
Źle to zinterpretowałeś. Zrezygnowałem z tego stanowiska, bo zostałem skompromitowany działając sobie naprzeciw (no to co ktoś mi było kurwa powiedział). Sad
Ale kurwa nie użalam się nad sobą, bo po czym :?
jankier napisał(a):weź kurwa fotoshopa, dojeb czesiowi uśmiech i przestań pierdolić takie smuty w tym temacie
Mówisz i masz. Aczkolwiek nienajlepiej wyszło Evil or Very Mad
edit
O, poprawiłem. Teraz jest zajebisty.

BTW, luknijta to http://youtube.com/watch?v=W9Uvxs_ZtKs&m...ed&search=. Jak dla mnie najlepszy fragment WM Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):[Obrazek: 2ba3dc3f2a682b92med.jpg]
Mad

mieszkam przy ulicy Paśniki Laughing
Odpowiedz

kurwa umieram
HHAHAHAHAHAHHAAA
Odpowiedz

^
i ja i ja Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar