09-24-2005, 07:41 PM
gannon napisał(a):Z wielką radością obejrzałbym siebie w Twoim komiksiejak mnie nadal będziesz wkurwiał, to zobaczysz siebie zaspokajającego oralnie murzyna, i ot
morte: Kel wszystkich hurtem

gannon napisał(a):Z wielką radością obejrzałbym siebie w Twoim komiksiejak mnie nadal będziesz wkurwiał, to zobaczysz siebie zaspokajającego oralnie murzyna, i ot
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Nie no, mistrzostwo! Acrid pierwsza klasa, Gotuj Z Hitlerem bawi do łez!Ja sobie wypraszam! To jest mój komiks, a Acrid podstępnie zataił jego pochodzenie! Słońce! Mnie masz podziwiać!
Morte napisał(a):http://img364.imageshack.us/my.php?image=hail886hm.jpg
To może takie coś?
Necro Desecrator napisał(a):Kill & zakopać
Kanibal napisał(a):Komiks - naprawde niezła rzecz, a odcinek Warsadala poprostu rozwala ;].
Amy napisał(a):oj weście bo jeszcze wpadnie w samozachwyt
Krzychun napisał(a):Amy napisał(a):oj weście bo jeszcze wpadnie w samozachwyt
Taka mała uwaga nie ma czegos takiego, jest samouwielbienie jak cosale dobra nie czepiam sie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Krzychun napisał(a):Post z dupyAmy napisał(a):oj weście bo jeszcze wpadnie w samozachwyt
Taka mała uwaga nie ma czegos takiego, jest samouwielbienie jak cosale dobra nie czepiam sie