07-16-2006, 09:24 PM
warsadal napisał(a):Cannavaro w Realu
Sie chlopcy z onetu pospieszyli. Cannavaro jeszcze zadnego kontraktu nie podpisal. Dopiero jutro Mijatovic wybiera sie do Wloch, by dogadac sie z Fabio, Zambrotta, Emersonem i Juve.
Bylem/jestem
-przeciwko Calderonowi
-przeciwko Capello (swietny trener, byc moze najlepszy na swiecie, ale czy juz wszyscy pozapominali dlaczego 10 lat temu wylecial z klubu?)
-przeciwko sprowadzeniu Cannavaro (a kurde mowilem, zeby go brac 2 lata temu, gdy Inter go upychal za 4 miliony ojro; teraz juz jest za stary)
-przeciwko Zabrottcie (zamiast sprowadzac 29letniego Wlocha, trza bylo brac mlodego del Horno- widac szefostwo Valencii ma wiecej oleju w glowie niz ich koledzy z Realu)
-przeciwko Emersonowi (30lat, nienajlepszy ostati sezon; trza brac Diarre!)
-przeciwko van Nistelrooy'owi (30 lat, drewno, jego gole zza linii pola karnego mozna policzyc na palcach jednej reki, mamy juz 8! napastnikow, w tym 2 '9')
Zatem ostatni miesiac byl dla mnie, jako kibica, megadupny. Mial wygrac Palacios, w Madrycie mieli sie zjawic del Bosque, Camacho, Joaquin, Ibanez, Diarra i Robben. A tu kicha. ;(
Cytat:Cytat:Raczej jestem zadowolony, że Cannavaro będzie grał w RealuRaczej ??..jak będzie grał tak jak podczas MŚ to...będzie dobrze dla Realu źle dla Barcelony :p...Dziwi mnie tylko kontrakt na rok...czyżby chciał wielce chwalebnie powrócić do Juventusu w Seria A ...czego mu i sobie szczerze życzę..
Podobno to ma byc jego ostatni sezon w karierze. Tym bardziej szmieszy mnie kwota 30 milionow euro, jaka podobno Juve sobie za niego wola.
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)