07-01-2006, 12:42 AM
The Stig napisał(a):po 1. deklinacja tyczy sie słowa gołąb, które wystepuje w jednym ze wczesniejszych postów.
Z treści twojej wypowiedzi wynika zupełnie co innego..
Cytat:po 2. trzeba zacząc pisac wszystko dokładnie i dosłownie bo mądrzejszym trzeba wszystko tłumaczyc jak dzieciom.
Kolejny powalajacy przykład logiki w wypowiedzi.. ale najlepsze ma dopiero nadejść.
Cytat:po 3. kurwa jego mać musze wklejić całą konwersje...
No i mamy już drugi post dnia. Ktoś zmienił wyznanie, poddał edycji swą wypowiedź czy jak?
Cytat:zaczeło sie od tego ze zrobiłem literówke
ramzes napisał(a):STIG napisał(a):jesli to gołąc to pól biedyNie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?
jak można sie domyslic chodzi o słowo GOŁĄB
Które z twym poniższym "wywodem", który w całości już raz przytoczyłem nie ma zauwazmy nic wspólnego.
Cytat:no i teraz post ramzesa przytaczanego przez vomita:
..w którym ustosunkowujesz sie do odmiany słowa "gołąb" w nieznanej mi bliżej formie - "gołąbie". Coś wydaje mi się głąbie, że chodziło ci o to co w kapuście, a to musisz wiedzieć, że mimo, iż podobnie do nazwy ptaszka brzmi za wiele z nim wspólnego nie ma. No chyba, że słowo "gołąb" w liczbie mnogiej mianownika u ciebie odmienia się jako "gołąbie"..
Cytat:R_amze_S napisał(a):Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?
a to jest moje odpowiedz która posrednio odpowiada na pytanie "Nie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?"
STIG napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
ja pierdole dzieciom sie tak szczeglowo nie tłumaczy...
Nie będę ukrywał, że tak. Chłopcze.
EDIT:
I my mieć kolejna post dnia autorstwo nasz naczelny forumowy lingiwsta:
The Stig napisał(a):Argentyna bolała porazke i nie wytrzymali
ROTFL
Rotfl'n'lol