06-19-2006, 10:46 AM
Dżemik napisał(a):Cytat:W takim razie niby gdzie? ;P Może do Realu, który w ostatnich sezonach jest słabszy od MU? ;D
Real jest w najwiekszym kryzysie od 50 lat, ale i tak ma lepsze wyniki niz ManUtd.
Nie zauważyłem, by Real ostatnio odniósł jakiś sukces, a MU przynajmniej w zeszłym sezonie wygrał Puchar Ligi ;P. Możemy się tak licytować ;D.
Cytat:No chociazby ten Milan, czy Juve (zakladajac, ze nie zostanie zdegradowane). Znajac Abramowicza, to i w Chelsea znalazloby sie dla niego miejsce.
Tak - Szewczenko, Drogba, Torres i każdy na pewno, by się od razu obraził, gdyby usiadł na ławie ;P. W ogóle nie wiem, jak on tam chce te wszystkie gwiazdy w składzie upchnąć, bo jak to liczę (może się mylę), to i tak wychodzi, że albo Drogba, albo Szewczenko musiałby usiąść na ławę. W każdym razie ja tam dla Torresa miejsca nie widzę, Juve raczej zostanie zdegradowane (afera jest tak wielka, że nie wierzę w inne rozwiązanie, tymbardziej, że poprzednio za mniejszego kalibru przewinienia wywalano kluby z ligi), możlwiści jak widać znacznie się ograniczają.
Mam nadzieję, że to Pawełek będzie teraz pierwszym bramkarzem. Na to naprawdę zasługuje, mimo kilku niepewnych interwencji w pierwszych występach w Wiśle. Rumun na ławę!