06-18-2006, 07:59 PM
Kamael napisał(a):Zbroić to się może, ale prawda jest taka, że w Atletico Torres nigdy nie zarobi tyle, ile w Premiership, a do tego w czołowym klubie tej ligi.
Jasne, ale dla niektorych zawodnikow chec zarobienia kasy nie wygrywa z oddaniem i miloscia do macierzystego klubu, czy niechecia do zmiany otoczenia (rozstanie z najblizszymi itp.).
Cytat:Poza tym MU w LM gra zawsze i to już w tym sezonie, natomiast Atletico akurat niczego tutaj nie gwarantuje. Koleś zasługuje na grę w o wiele lepszym klubie.
No niby tak, ale w takim razie nie powinien tez wybierac sie do ManUtd (sorry ;p). Gdyby naprawde chcial odejsc, to z pewnoscia znalazl by miejsce w lepszym klubie.
Cytat:Wydaje mi się, że gdzieś Torres w tym roku odejdzie (te doniesienia tym razem chyba już nie są wyssane z palca), nie wiem, czy do MU, ale mam taką nadzieję. W sieci pisze się też o zainteresowaniu m.in. ze strony Milanu oraz Newcastle i bodaj Liverpoolu.
Mam zle przeczucie, ze moze tak sie stac. Szkoda, bo chcialbym, zeby Torres znalazl sie w koncu (powiedzmy za rok) w Realu. A nawet gdyby do Krolewskich nigdy nie mial przyjsc, to ewentualny eksodus Torresa bede oplakiwal, bo bylalby to spora strata dla La Liga.
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)