06-10-2006, 09:35 PM
Kamael napisał(a):Ludzie, kurwa mać, my chcemy bramek, a w tej drużynie Żurawski - w pierwszej połowie jedyny napastnik - wyrzuca piłki z autów?! Niech mi ktoś wytłumaczy, czy taka jest do cholery rola napastnika? Koleś zawiódł wczoraj na całej linii i to już któreś z kolei takie spotkanie w jego wykonaniu. To był przecież jedyny napastnik w skłądzie, a on przez 99% meczu dublował pozycję Szymkowiaka i grał na takim samym, jak on - dennym poziomie. Ogólnie obaj powinni z tej drużyny przed meczem z Niemcami wyp*****lać.
A kto ich zastapi? Mila i Rasiak? Szymek byl jednym z najaktywniejszych i najlepszych Polskich zawodnikow (obok Ebiego i Zewlakowa). Co prawda przez wieksza czesc meczu zle zagrywal pilki (pod koniec lepiej to wygladalo), ale przynajmniej to robil, wracal sie po pilke, biegal, staral sie, wreszcie to po jego podaniu Krzynowek 'strzelil' gola. A Zuraw kompletnie nie pasuje do 4-5-1. Widac to bylo juz w meczu z Chorwacja, ale oczywiscie nikt z tego wnioskow nie wyciagnal. Zurawski musi grac obok jakiegos zwyklego napastnika.
Cytat:Przede wszystkim Jeleń wreszcie do pierwszego składu, przecież ten koleś w kilku kolejnych meczach wchodzi i jest najlepszym naszym piłkarzem na boisku.
Nie zapominajmy, ze Jelen zawsze wchodzi na podmeczonego przeciwnika i to glownie dlatego tak niezle wypada.
warsadal napisał(a):Argentyna 2:0 WKS do przerwy. Kurde, dobry mecz, gdybym tylko nie musiał słuchać tych ciulskich komentatorów z Polsatu :/
A co, wolalbyc Szpaka i Jacusia 'hehehe' Gmocha?

Szkoda WKSu. Zupelnie nie zasluzyli na taki wynik.
Cytat:Cytat:Gratuluje Dżemiko co chodzi? coś z Realem związanego?? Już mi tu pisać o tym
Nie, o Jage.

Dzieki Ramone. Mam nadzieje, ze za rok spotkamy sie w 1 lidze. :]
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)