05-31-2006, 10:21 AM
Cytat:ehhhh..
tylko sie nie zesraj.
Cytat:Własciwie, to mogłem się czegoś podobnego spodziewać, od nadętego bufona- Vomitora.
Oh, 'ale ja jestem inteligenty i subtelny'. Pierdolisz głupoty bez pokrycia w argumentacji więc licz się z podbnymi reakcjami z mej strony.
Cytat: Jak zauważyłeś, albo jednakowoż i nie, nie wyrażałem ogólnej opinii o ślązakach, których lubię i szanuję, tylko o tych, którzy wybrali się na mecz z Kolumbią i zachowywali się jak idioci.
A jednakowoż, w swym postępującym debilizmie, nie przyszło ci rzecz jasna do głowy, że nie tylko Ślązacy na tych trybunach siedzieli? Zachowanie kibiców było jak najbardziej prawidłowe, kto się nie zgadza niech lepiej podda się procesowi samozaorania. Bo najmocniej przepraszam, ale cholera mnie bierze gdy znów pierdoli się o tym jacy to kibice byli źli. A co z dupodajną postawą drużyny? Co z trenerem który sprzedał mistrzostwa i prawdopodobnie swymi zagrywkami przyczynił się do wcześniejszego zejścia z tego świata trenera Górskiego? Tego już nikt nie widzi, ale nie dziwota, większość w tym kraju to zbyt tępe wsioki by tak oczywiste sprawy zauważyć. Zatem reakcja na trybunach była jak najbardziej prawidłowa, żałować jeno można że pan j. nie doczekał się linczu.. ale cóz, pcozekamy zobaczymy.
Cytat:Więc te kretyńskie, rasistowskie odzywki względem poznaniaków zachowaj dla siebie.
Tzn. powiadasz, że jesteście inną, niższą rasą jak mniemam? Albowiem nie wiem co w mych odzywkach było rasistowaskiego. Twoje stwierdzenie, ze na Śląsku na mecze przychodzą buraki i cwele wywołało mą reakcję i to ty zachowaj je sobie dla siebie.
Rotfl'n'lol