05-31-2006, 10:13 AM
Vomitor napisał(a):ehhhh.. Własciwie, to mogłem się czegoś podobnego spodziewać, od nadętego bufona- Vomitora. Jak zauważyłeś, albo jednakowoż i nie, nie wyrażałem ogólnej opinii o ślązakach, których lubię i szanuję, tylko o tych, którzy wybrali się na mecz z Kolumbią i zachowywali się jak idioci. Więc te kretyńskie, rasistowskie odzywki względem poznaniaków zachowaj dla siebie.warsadal napisał(a):Skoro na slasku na mecze przychodzą tylko cwele i wieśniaki, to sam jestem za tym aby reprezentacja więcej tam nie grała.
twoja stara cwel i wieśniak
Cytat:Poza tym, stadion slaski jest chujowy.
twój stary, idź orac pyry
Cytat:Duży- OK. Obiekt historyczny- OK. Ale raz na zawsze należy zerwać z mitem, że można rozgrywać na nim wielkie mecze.
A to czemu niby panie patafianie? Bo warszawka nigdy co ważniejszych meczy na nim nie pozwala rozgrywać? a jak już są to wywindują bilety jak pojebani jak w meczu z Anglią czemu dziwili się nawet wyspiarze? Weź zamilcz i nie błaźń się bo ledwo oczy otwarłem z rana i już sie zdążyłem wkurwić.
R_amze_S napisał(a):Byłes kiedyś na tym stadionie,ze wydajesz takie opinie?I co rozumiesz pod pojęciem "parszywa konstrukcja"?Oczywiście, że byłem. Parszywa konstrukcja? Dżizas, ten kto zaprojektował te trybuny nadaje się tylko do zaorania. Są ustawione pod jakims dziwaczym kątem i zamiast piąć się w górę, oddalają się od murawy boiska. Genialne rozwiązanie.