05-30-2006, 11:17 PM
Całego meczu nie widziałem, akurat włączyłem na 2 bramkę. Co do Kuszczak: straszny błąd popełnił, ale nie powinno się go aż tak bardzo obiwniać. Nie mowie zeby go głaskac po głowce, ale powinno się troche wrzucic na luzz, tak przegladem wiadomosci sportowe, to wiekszosc tytulow jest o Kuszczaku. Z tego co widziałem to cała druzyna dała dupy, ale oczywiscie media zawsze wybieraja sobie jedna osobe. W tym przypadku jednak rzeczywiscie Kuszczak sie wyróznil
, no ale czy to powod do tego by robic jakas nagonke przed MŚ? Pare opierdolek styknie, a co do wynikow na mundialu to kibice tez powinni sie wstrzymac. Rozliczy ich sie po mundialu.
Choc musze przyznac ze ogladajac drugą polowe tego meczy przypomnial mi sie mecz z Japonia przed MŚ2002..
edit:
.

Choc musze przyznac ze ogladajac drugą polowe tego meczy przypomnial mi sie mecz z Japonia przed MŚ2002..
edit:
Cytat: stadion slaski jest chujowy.No bez przesady. Bodajże największy nasz stadion, w miarę dobry do wykorzystywania. Po za tym obiekt historyczny, wiele historycznych meczów kojarzy się z nim. Może sam stan techniczny mógłby być lepszy, ale mimo wszystko nie powinno nazywac się go chujowym, chociazby ze wzgledow historycznych. Ja mam sentyment do staroci, do historii