05-20-2006, 08:14 PM
Dżemik napisał(a):Wiesz, a Ronaldinho opowiadał, że śnił o koszulce MU ;D, a potem trafił do Barcy. Wszystko to bajeczki, w który my głupi kibice mamy uwierzyć. Ich priorytety i marzenia zmieniają się zależnie od sytuacji i sumy kontraktowej - taka prawda, bo wyjątków jest niewiele.Kamael napisał(a):Dżem, niech Real nie prześpi, ale o Diarrze niech zapomni ;P. Tymbardziej, że mam wrażenie, że obecnie bardziej zajmują się tam sprawą wyboru nowego prezesa, niż transferami.
Najsmutniejsze jest to, ze przeciez Diarra specjalnie zwleka(l) z negocjacjami z ManUtd, by dac szanse Realowi. Wielokrotnie tez deklarowal, ze to Madryt jest jego priorytetem. ;( Tak samo sprawa wyglada(la) z Chivu, Fabio Aurelio, czy Raulem Albiolem.
Cytat:Na Raula to ostatnio nie mogłem patrzeć, aż dziw bierze, że ktoś taki może grać w składzie tak klasowej drużyny jaką był i zawsze będzie Real, a tymbardziej dziwi, że ktoś taki jedzie na mistrzostwa ;/. No ludzie, z takimi zawodnikami to Hiszpania niech od razu sobie odpuści. Nie wiem ile on ma teraz lat, ale szybkość chyba mojego 82-letniego dziadka ; ).Cytat:Prawda jednak taka, że temu zespołowi potrzebne jest mocne przewietrzenie składu, jak widziałem w ostatnim spotkaniu z Sevillą nie wygląda, by atmosfera w drużynie była chociaż dobra, a to przecież podstawa.
Ano wlasnie. Niestety najwazniejsza osoba do wylotu- Raul- raczej nie predko opusci Madryt. A z nim w skladzoie Real gra praktycznie w 10. Serce mi sie kraje jak przypominam sobie El Capitano sprzed powiedzmy 4 lat. ;( Dobrze, ze chociaz zanosi sie na przeprowadzke Carlosa do Chelsea. Aczkolwiek boje sie, ze przez te wybory i z tego transferu wyjda nici.
Carlos to mój ulubiony zawodnik, praktycznie od zawsze, ale też żal patrzeć na jego grę - jakoś mi się nie widzi, by w Chelsea znalazł miejsce w składzie i by w ogóle Romek miał zamiar go kupić. Lewych obrońców przecież już kilku mają i to dobrych.
Real tak naprawdę wymaga gruntownej przebudowy, taki MU na szczęście tylko kilku wzmocnień i roszad, co mam nadzieję wystarczy, by w przyszłym sezonie jak równy z równym walczyć z Niebieskimi. No i tak jak zwykle musiałem na koniec nawiązać do angielskiej piłki i ukochanej drużyny ;D.