05-18-2006, 05:08 PM
Dżemik napisał(a):Zaraz,zaraz.Faktem jest,że postronnemu obserwatorowi ,nie kibicującemu zadnej z drużyn mecz niekoniecznie mógłby się podobać.Choć i to nie do końca prawdą jest,bo siedząc w pubie widziałem reakcje takich osób i mimo woli oni tez "wczuwali " się w to co się działo na boisku.Z kolei osoby bezpośrednio zainteresowane wynikiem czyli kibice Arsenalu i Barcelony przeżywały mocno to co się działo na boisku.A trzeba być kompletnym ignorantem zeby twierdzić ze nie działo się nic.R_amze_S napisał(a):Pierdolicie od rzeczy.Mecz BYł GODNY FINAŁU !! Kto twierdzi inaczej ,jest pozerskim scierwem
Mowisz tak, bo jestes fanem Barcy.
Cytat:Mecz godny finalu nie byl. Byly spotkania w tej edycji duzo ciekawsze. Ze o finalach z poprzednich lat nie wspomne.O którym finale mówisz?O dennym bezbramkowym, włoskim sprzed trzech lat?O nudnym i jednostronnym finale Porto -Monaco sprzed lat dwóch?O rownie nudnych - bo jednostronnych w zasadzie finałach z udzialem Realu?Pieprzysz bez sensu.Faktem jest ze w ostatnich latach jedynym ciekawszym i bardziej dramatycznym finalem ligi mistrzów,był finał LM sprzed roku.Pozostałe były z dupy całkiem.No,może jeszcze finał MU- Bayern ,ale tez chyba pamiętasz jaki nudny to był mecz-poza ostatnimi dwoma minutami.
Cytat:Dobra,oglądałem ten w mecz w takich a nie innych warunkach.I nie zauważyłem spalonego.Ale przy najbliższej powtórce w TV (a a będzie ich na pewno sporo) przyjrzę się dokładnie.Cytat:Cytat:Przy bramce Eto'o byl spalony.
Wyjdź.
A tak nie bylo?
Cytat:Ano to, ze sedzia byl do dupy. Po odejsciu Friska i Colliny coraz czesciej jakies glupie palki biegaja z gwizdkiem w najwazniejszych meczach.Ze sędzia do dupy ,to się akurat zgodzę w 100 %.Choć nie wiem czemu płaczesz za Coliną.
Cytat:Barca byla w tym roku zdecydowanie najlepszym i najrowniej grajacym zespolem Europy, ale w finale mieli sporo szczescia.Uzasadnij ze w finale mieli szczęscie.
Kamael napisał(a):Ludzie, dajcie spokój. Barcelona absolutnie na zwycięstwo nie zasłużyła, 75 minut gry fatalnej, zupełnie bez wyrazu - tak gra najlepsza drużyna w Europie? Arsenal był zdecydowanie lepszy, aktywniejszy, bardziej zdeterminowany. Szkoda, że w końcówce zabrakło sił. Żal Anglików, bo w 11 spokojnie dałby sobie radę - tylko chwila nieuwagi i ta czerwona kartka przesądziła o wyniku.Kamael,rozumiem twoje rozgoryczenie jako fana angielskiej piłki,ale krótko i zdecydowanie powiem :pierdolisz od rzeczy.I wykazujesz zero jakiegokolwiek obiektywzmu.
Primo:Arsenal był lepszy?Ale w 18 minucie bramkę stracił i gdyby nie beznadziejny sędzia,to wynik meczu powinien w tym momencie brzmiec 1:0 dla Barcy.Jak sądzisz,jakby się wtedy mecz potoczył?
Secundo:Arsenal lepszy?Ale jedyną bramkę strzelił z wolnego KTÓREGO NIE BYŁO!!
Cytat:Dzień wcześniej oglądałem łączoną relację spotkań Sevilla - Real i Osasuna - Valencia. Tam były emocje, tam były piękne bramki, doskonałe akcje,Trzymajcie mnie

Amen.
balzac napisał(a):Barca z poprzedniego sezonu była lepsza od tej obecnejUzasadnij.
balzac napisał(a):W tym sezonie często sędziowano na korzyść Barcy.Uzasadnij na przykładach