05-18-2006, 11:07 AM
Czy wszyscy tu byli za barcelona ??!!! To co odwalał Szpak i trzeciak to zenada. Zero obiektywizmu. Non stop jaka to barca wielka i wspaniała, jakby tylko jedna drużyna grała. Sędzia ta kartka wypaczył cały finał, bo Arsenal w 11 rozjebałby tych cweli w nic !
....A zresztą każdy wie że MANCHESTER UNITED jest the best. Zobaczycie za rok !!!!!!!
Powiem jeszcze coś o MŚ.
Mam nadzieje że wygramy z niemcami to może wreszcie pozbędziemy sie tego nieuzasadnionego i debilnego kompleksu niższości wobec szwabów ( i w ogóle europy zach.). Ja tam jestem dumny że jestem Polakiem i licze na naszych chocby nie wiem co. Nie kapuje tego braku patriotyzmu w narodzie...Na pewno lepiej byc Polakiem niż jakimś głupim tchórzem francuzikiem , pedalskim włochem, czy zgermanizowanym czechem...
POLSKA-EKWADOR 3:1
....A zresztą każdy wie że MANCHESTER UNITED jest the best. Zobaczycie za rok !!!!!!!
Powiem jeszcze coś o MŚ.
Mam nadzieje że wygramy z niemcami to może wreszcie pozbędziemy sie tego nieuzasadnionego i debilnego kompleksu niższości wobec szwabów ( i w ogóle europy zach.). Ja tam jestem dumny że jestem Polakiem i licze na naszych chocby nie wiem co. Nie kapuje tego braku patriotyzmu w narodzie...Na pewno lepiej byc Polakiem niż jakimś głupim tchórzem francuzikiem , pedalskim włochem, czy zgermanizowanym czechem...
POLSKA-EKWADOR 3:1
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
![[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]](http://img516.imageshack.us/img516/9232/redpapryczkipk7.jpg)