01-07-2008, 04:46 PM
Vomitor, ty sie kurwa nie wpierdalaj miedzy wodke a zakaske. To, ze jestes lamusem udowadniales tutaj nie raz i nie dwa. Byc moze juz zapomniales, ale jesli tak zajebiscie ci na tym zalezy, to moge ci przypomniec
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....&start=195
ten przyklad doskonale ukazuje twoje zachowanie, kiedy dostajesz po rajtach
Co do sebastiana bacha - chyba kazdy na tym forum, nawet najwieksi debile, odebrali to, co napisalem jako zart. I nie mam zamiaru wiecej wracac do tematu twojego beznadziejnego przypierdalania sie.
a to juz jest kurwa kosmos - w 3 kolejnych postach starasz mi sie pojechac w sferze homokseksualizmu, by nastepnie chciec dojebac komus tak
jesli dalej chcesz sie bawic w pojazdy, ustosunkuj sie najpierw do wszystkiego tego, co napisalem badz zacytowalem wyzej. twoje pominiecie milczeniem da mi powazna podstawe do stwierdzenia tego, ze oprocz tego, ze jestes lamusem jestes jeszcze skurwialym fanem warrahy, a twoja stara czesze wodeckiego
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....&start=195
ten przyklad doskonale ukazuje twoje zachowanie, kiedy dostajesz po rajtach
Co do sebastiana bacha - chyba kazdy na tym forum, nawet najwieksi debile, odebrali to, co napisalem jako zart. I nie mam zamiaru wiecej wracac do tematu twojego beznadziejnego przypierdalania sie.
Cytat:malo jest tu ludzi, ktorzy potrafia pojechac sami sobie, tak zeby tego nie zauwazyc
i jeszcze myslec ze sa madrzy
Vomitor napisał(a):Szacun za samokrytykę ziom,
a to juz jest kurwa kosmos - w 3 kolejnych postach starasz mi sie pojechac w sferze homokseksualizmu, by nastepnie chciec dojebac komus tak
Cytat:większość Twoich pojazdów sprowadza się do sfery seksualności, względnie średnio udanych prób imputowania komuś homoseksualizmu. Masz jakiś problem? Rozwiąż go, wyżywanie się na zaszczytnym forum RMS nic raczej nie da.
jesli dalej chcesz sie bawic w pojazdy, ustosunkuj sie najpierw do wszystkiego tego, co napisalem badz zacytowalem wyzej. twoje pominiecie milczeniem da mi powazna podstawe do stwierdzenia tego, ze oprocz tego, ze jestes lamusem jestes jeszcze skurwialym fanem warrahy, a twoja stara czesze wodeckiego