04-11-2006, 09:47 PM
Krolik napisał(a):nie wiem, co Cię irytuje w wokalu Flynna ?? To, że jest mocny, męski, melodyjny, idealny do tej muzyki ?? Dziwny jesteś
Chłopok może i potrafi śpiewać ale mnie poprostu nie odpowiada (żeby już nie powiedzieć "wkurza") jego barwa głosu, maniera oraz ogólnie sposób śpiewana - proste, nie? Nie, nie jestem dziwny - mam inny gust muzyczny.
Krolik napisał(a):o matko...ale...każdy młodzian tak mówi..prawdziwa szkoła metalu...LoL
Zrozum, że metal to metal - ma swoje prawa. Nie mówię, że MH nie jest metalem, jest nim w rzeczy samej ale czosnek nie jest thrashem. Dobra ostatni album mogę określić mianem ew. modern/neo-thrashu ale jednak proporcje są tu takie, że tego pierwszego jest o wiele więcej więccej... wymienianie tutaj MH jest równie smieszne jak choćby Nevermore 8) , z wiadomych powodów.
Cytat:"gigantów" - ach, powiało patosem...mmm miodzio
Brak poszanowania (nie chodzi tu już o kwestie gustu, tu chodzi o szacunek!) dla prawdziwych mistrzów zasługuje tylko na zignorowanie tej wypowiedzi z mojej strony...
![[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]](http://maffej.ew.w.interia.pl/loudness-akira-nevermore-jeff.gif)