04-04-2006, 02:07 PM
Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko Elements Of Anger, ale podobno ten album niespecjalnie sie rozni od pozostalych.Właściwie to Sadus od początku gra non-stop to samo i tak samo

Dżemik napisał(a):...z denerwujacym wokalem Travisa.Zgadzam się, ale nie chciałem już o tym wspominać we wcześniejszym poście

Dżemik napisał(a):Jedyna dobra strona tej plyty jest bas. Nie dziwota zreszta, skoro obsluguje go DiGiorgio.Wiadomo. To także najmocniejszy element "OfB".
statekx napisał(a):Mi ten album wchodzi jak swieze buleczki. Kawalki nie sa przeciez dlugie, a przeciez kazdy zabija.Płyta jest bardzo wymagająca. Ale jak dla mnie to niestety w złym tego słowa znaczeniu (czyt. zanudza).

statekx napisał(a):...nie do konca dobre to porownanie, bo jednak obie kapele skrecaja w inny styl.A kto zaczął

statekx napisał(a):Albo po prostu trafil idealnie w moj gust muzyczny.Ja naprawdę nie chcę zaszkodzić tej płycie, nikogo nie chce zniechęcić do dokonać Sadusa, bo wg. mnie nie jest aż tak źle (udowadnia to Twój przypadek - Tobie ta muzyka odpowiada, a gustu to raczej zrytego nie masz [po tym co zdążyłem zaobserwować

statekx napisał(a):Oceniles ten album jak stara dziwkeDobre porównanie.

![[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]](http://maffej.ew.w.interia.pl/loudness-akira-nevermore-jeff.gif)