02-08-2006, 06:07 PM
Dżemik napisał(a):ZenithalMan napisał(a):Powiedzialbym, ze bardziej perspektywistyczna
To mowisz, ze Larsson, van Bommel i Sylvinho lepiej rokuja na przyszlosc niz Mejia, Cassano i Soldado?
Wybacz moja ignorancje, ale jakos nie dostrzegam wiekszego talentu w osobie Soldado i Mejia. Co do Cassano, mysle, ze bardzo szybko sie go pozbedziecie...

A piszac o bardziej perspektywistycznej lawce rezerwowych, mialem na mysli takich kopaczy jak Messi, Iniesta, Motta.
Dżemik napisał(a):No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila.Tylko w dwoch przegranych...
Cytat:A to nie jest zadna wymowka. Jak juz mowilem
Ha ha ha... chcesz powidziec, ze brak 3, a nawet 4 podstawowych zawodnikow, ktorzy maja przeogromny wplyw na postawe druzyny, to zadna wymowka?
Cytat:Real mial znacznie powazniejsze problemy kadrowe i nikt wtedy nie usprawiedliwial ich w ten sposob za ponoszone porazki
Real i bez tych problemow przegrywal, wiec nie dziw sie, ze nikt ich w ten sposob nie usprawiedliwial...
Powinienes sie cieszyc, ze Barca odpadal z CdR, bo wtedy trafilibyscie na nas, a to skonczyc by sie moglo wasza kompromitacja

Barça es más que un club