12-30-2005, 09:03 PM
Dance Of Death napisał(a):Też odpuść sobie tę muzykę i siedź przy Ironach, bo się tylko kompromitujesz. Nie rozumiesz tej odmiany metalu - nie słuchaj jej i kropka.Lech napisał(a):Dance Of Death napisał(a):bez kitu juz kurwaa przesłuchuje drugi i dalej zalatuje DM. Wokal to prawie jak sklonowany Shargath (Szargat) jesli chodzi o akustyke to tylko brakuje klawiszy i bedzie sklonowany DM. Jak sie wam nie podoba moj poglad na to to wypierdalac ! ja pisze swoje spostrzezenia.
No zaraz Ci przypierdole za te bzdury głuchy bęcwale! Widać jestes zbyt ograniczony umysłowo by dostrzec jak wiele dzieli te dwa zespoły. Nawet nie chce Ci się dupy ruszyć zeby zobaczyć jak nazywa się wokalista DB. Szczere kondolencje dla Twojej mamy.
czy kolega ma problemy z (nie wiem ja kto nazwac heh ale to chyba bedzie czytanie ze zrozumieniem) bo skoro napisałem jak sie nazywa (mozliwe ze zle to napisałem ale nie zmienia to faktu ze wie mjak sie koles nazywa) poza tym w przeciwienstwie co do niektórych słuchając muzyki nie wgłebiam sie w niewiadomo co by uszłyszec tez nie wiadomo co by pozniej swiec pustą wiedza i udowadniac komus ze to jest inne od tego. - mam inne ambitniejsze zajecia...
![[Obrazek: bustersMini.jpg]](http://xycho.csh.pl/images/bustersMini.jpg)