12-10-2005, 08:07 PM
Dżemik napisał(a):Heh.. Tool.. nuuuda.. Zasypiam po 2 minutach.. Zespol jedyny w swoim rodzaju.. Inna kapelke bym poprostu wylaczyl.. a przy Toolu zasypiam.. No i nie podobaja mi sie te ich teledyski.. =/ bleee.. Schiz zupelny..Jeśli Tool nazywasz nudą to go po prostu nie słuchaj.

sXeRocker napisał(a):Dla mnie Tool jest świetny, istny geniusz a do tego oryginalny. Z tego co słyszałem ich muzyka jest przekazem filozofii którą sami wyznają a nawet wymyślili. Nie wiem co to dokładnie ale gdzieś coś o tym czytałem, może nawet na ich stronie. Mimo iż grają wolno to mają mroczny nastrój i te gitary....ah...i ten wokal... cudowneMałe sprostowanie- to nie oni wymyślili Lachrymologię. Ale ją wyznają
Kamael: edytuj posty.
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.