12-05-2005, 03:09 PM
KubusPuchatek napisał(a):Powiem tak - nia kazdy lubi tych "wspanialych heteroseksualnych umiesnionych barbarzyncow " . Ale ja wiem ze wolisz ogladac umiesnione bicepsy facetow w przeciwienstwie do tych paskudnych , nagich pudernic. I zgodze sie z Tomashem ze ManOwaR to obecnie karykatura samych siebie , zgrywajacych jakis Krolow Metalu , a muzyka Judas Priest miazdzy ich .1. jesli mezczyzna patrzy na bicepsy czyjes i zwraca na nie uwage to logicznym wytlumaczeniam dla ludzi zyjacych w normalnym spoleczenstwie jest to ze mu imponują i w tym nie ma nic a nic dziwnego
A jezeli taki stroj uwazasz za czysta heteroseksualna moc :
To nie wydaje mi sie zybys byl chociaz w malym stopni heteroseksualny , kozaku ze wsi .
Zaorac nie inaczej !
2. nie pierdol ze ten stroj jest taki czy inny - jak mowilem scena rzadzi sie swoimi prawami i mozesz sobie mowic ze Manowar ma pedalski image ale skoro tak z tym walczysz to lepiej miec niby "pedalski" image niz byc pedalem jak Halford ktorego wyslawiasz pod niebiosa (i nie smieje sie tutaj z Judasow, jedynie podaje to za przyklad bo do zespolu mam szacunek i akurat sklonnosci seksualne wokalisty go nie odbieraja bo one mnie nie interesuja)
edit: tak na marginesie - jesli chodzi o kwestie muzyczna to Manowar w niczym nie ustepuje Judasom - ja osobiscie mimo ze wole Manowar stawiam te 2 zespoly na rowni