11-28-2005, 09:56 PM
Cytat:a po czym wnosisz, gimnazjalny orle?
przyznam że do poziomu mensowskiego zabrakło mi paru punktów, ale jak wiadomo, od metalu się głupieje
No i w tym się mylisz chłopcze gimnazjum mam już dawno za sobą

Cytat:spodziewałem się tak skurwiałej lewackiej odpowiedzi. ktoś ci da - uciekasz z kraju, jak kundel z podkulonym ogonem, zamiast wziąść się do jego naprawy
no no szamanek nie ucieka.A tak wogule to co mam naprawiać(czyżby nasz kochany kraj kopiąc cudzoziemców?)
Cytat:to że nabyłem ziemię dobrowolnie od jej poprzedniego właściciela, oznacza że mam pełne prawo do rozporządzania nią wedle mojej woli. trudno zrozumieć, lewacki pędraku?
I znów wykazałeś się niewielką inteligencją chłopcze.Ty nie rozumiesz podstawowej sprawy nie ma czegoś takiego jak właściciel ziemi ona należy do każdego
Cytat:ale ty pierdolisz, może jeszcze śmiesz wyrazić poparcie dla tego skurwiałego komunistycznego aktu zbrodni przeciwko Prawu Własności?
Początki tej rewolty były dobre ale puźnie te samosądy były beznadziejne.
Cytat:zrozumiem wtedy, że dobrym pomysłem było kupienie sobie kałacha i 1000 szt. amunicji, by rozpierdalać lewackich/arabskich/murzyńskich/chińskich wywrotowców, czyhających na moją własność
No poprostu czujesz się zagrożony

Cytat:po pierwsze, to boga nie ma. sorry, że cię wyprowadziłem z błogiej nieświadomości
no A skąd wiesz że go nie ma a ja ci mówię że jest
ps. sorry że cię uświadomiłem

Cytat:Żydzi masakrujący Palestyńczyków zapewne są motywowani ekonomicznie... piźnij się w słup zanim napiszesz kolejny debilizm.
Templariusze ponoć wieżyli w szatana i dlatego tak sprytnie zostali załatwieni przez papiestwo (No ciekaw jestem czemu nie Krzyżacy nie zostali załatwieni może dla tego że nie byli najbogatsi)
A co do twych porad to nie jestem masochistą
Cytat:nie ma czegoś takiego jak normalny człowiek. Mamy albo ludzi respektujących dorobek kulturowy cywilizacji europejskiej, a więc prawo własności i nietykalności, albo ludzi spoza kręgu cywilizacji europejskiej, którzy tych praw nie szanują, gdyż ich nie rozumieją. To dlatego arabusom jest tak obojętne wysadzanie się w powietrze, czy ostatnio palenie całych paryskich dzielnic, a żydom całkiem obojętne czy goj zdechnie na ulicy, gdy żaden z nich nie zadzwonił po pogotowie (bo Talmud nie nakazuje im ratować życia goja).No a amerykanom było obojętne rozpierdzielanie Iraku
W czasach kolonialnych niszczenie dorobku kulturowego innych narodów
A co do normalnych ludzi to ja się za takiego uważam

Cytat:jesteś idiotą niewartym nawet mojego splunięcia, spytaj się kolegów z forum, co ja, Wszebąd Kel`Thuz, reprezentuję a następnie przeproś.No no czyżby wszechbąd KEL~THUZIK cierpi na manię wielkośći

I nie obchodzi mnie co reprezentujesz ale jak tak bardzo chcesz to się pochwal.A przepraszać KEL~THUZIKA(człeka o bardzo małym rozumku)nie mam zamiaru
Atak z ciekawości to tymi przekleństwami chceż podkreślić swoją siłę czy coś innego bo niewiem
Cytat:jestes idiotą, powtarzam, choćby z powyższego powodu - wmawiasz mi rzeczy których nigdy nie napisałem. Widzę, że dla takich lewackich oszołomów nie ma innej alternatywy tylko trzeba kochać wszystkich zasranych obcokrajowców, najeżdżających nasz kraj
I znów się mylisz idiotą jest KEL~THUZ (świadczy o ty nawet ta nazwa (a czy kel thuz to nie postać z Warcrafta3

O jak to wzniośle brzmi NAJEŹDŹCÓW pogadaj z Romanem a może nawet zobaczymy cię w naszym sejmie
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK