11-25-2005, 09:13 PM
Cytat:Wysłany: Pią Lis 25, 2005 5:12 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Eeee mnie sie panki wyłącznie kojarzą z brudem, smrodem, winiakiem etc. Co nie znaczy ze nie ma ludzi słuchających punku i wyglądają normalnie. Ich zachowanie jak to ktos pieknie przytoczył to pozerstwo i zgodze sie z tym, bo oni tak ładnie pieknie mówią o tych ideologiach itd a zachowują sie jak reszta masy, czyli poza irokezami, czerwonymi glanami i tonami metalu na ciele - piją palą chodza do szkoły wpierdalają obiad kłamią mają wszystko i wszystkich w dupie etc heh. Takie mam odczucie ponieważ - jakby ubrac ich w inne (normlane) stroje to nawet ani trochu nie przypominają punka. Dla Nich najwazniejsza jest WOLNOŚĆ
Heh po pierwsze jeśli jesteś punkiem to nie musisz nośić irokeza i ubierać się w określony sposób jak to jest np. u skinów.
Nie ważne co ktoś myśli o mnie wystarczy że ja czuję się uważm się za pancura :mrgreen:
Cytat:bo oni tak ładnie pieknie mówią o tych ideologiach itd a zachowują sie jak reszta masy, czyli poza irokezami, czerwonymi glanami i tonami metalu na ciele - piją palą chodza do szkoły
No to wedłók ciebie żeby być kimś,trzeba być abstynentem nie mieć innych nałogów i olewać szkołę?
No to chyba znalazłem ci odpowiednią grupę,ludzie zwą ich "świadkami jechowymi" :D
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK