11-02-2005, 06:51 PM
Rumian napisał(a):Nivo napisał(a):Popęd seksualny to najsilniejszy z bodźców/instynktów który gwarantuje przetrwanie gatunku. Jeśli ktoś ma zaburzenia w tak ELEMENTARNEJ, PODSTAWOWEJ, NATURALNEJ materii - pod żadnym pozorem nie może być w porządku...nie inaczej - trafiles w samo sedno sprawy
wiecie co, fakt nie jestem tolerancyjny, gejowstwo bym tepil wszelkimi mozliwymi sposobami
Cytat:Co byś zrobił gdyby (zakładam że będziesz kiedyś miał dzieci) okazało się że twój 18-nasto letni syn to gej ? Unicestwił byś go ?podstawa jest para heteroseksualna, jesli dziecko ma dobry wzor swoich hetero rodzicow to jego psychika nie ulegnie jakims demonstracjom, paradom rownosci itd.
unicestwienie pedalstwa w moim rozumieniu nie polega na tym ze wystrzela sie ich, czy spali albo zrobi z nimi cos innego - jak juz pisalem uzywanie metod silowych nie ma sensu bo im bardziej bedzie sie z tym walczylo tym bardziej beda sie pokazywac ze swoja orientacja i tym bardziej beda jeczeli jacy to oni pokrzywdzeni przez los (no co fakt to fakt jakby za pedalstwo byla smierc to byliby pokrzywdzeni) - walka ze zboczeniem jakim jest homoseksualizm powinna polegac wlasnie na dobrym, juz wspomnianym przeze mnie wzorze heteroseksualnej rodziny wpajanym od najmlodszych lat i na calkowitym odsunieciu tematu homoseksualizmu na bok, w czym mam nadzieje ze nowy rzad i prezydent sprawdza sie dobrze
a co do tego z kim kto sie pieprzy - szczerze powiedziawszy niewiele mnie to obchodzi - niech robi to i z psami lub kotami ale niech nie demonstruje i nie zada rownosci, mozliwosci brania slubow i adoptowania dzieci
Co do adopcji się zgadzam - to już nie było by nawet liberalne - to byłoby chore i nawet chyba wbrew samemu homoseksualizmowi, który z założenia może jest związkiem między dwojgiem ludzi ale nie jest z pewnością rodziną i kolebka dla dziecka.
A co do wychowania do powiem Ci że masz nieco racji ale także jej nie masz tak do końca