10-29-2005, 11:05 AM
buubi napisał(a):Kamil napisał(a):Killers... jedyna plyta, ktora przeslucham całą
Może więc Twoja antypatia wynika po prostu z nieznajomości ich twórczości podlanej chroniczną alegią na zespół ?
no teraz to sie zalamalem... jest tu kilka jeleni na tym forum, ktorzy wypowiadaja sie na jakis temat nie znajac zespolu, ale tym razem przegiales pale... dla Twojej kurwa wiadomosci- ja ten wasz smieszny IM sluchalem, jak mialem 10 lat, wiec mi nie pierdol, poza tym widac wlasnie, jak czytacie (w wiekszosci) tematy na tym forum- gdybys przeczytal je wszystkie, to bys wyciagnal odpowiednie wnioski... ja tez jeden wyciagne- burak z Ciebie i tyle
ktos sie wypowiadal na temat no prayer for the dying- brzmienie jest "brudne" bo mikrofony zostaly umiejscowione na suficie, to raz, a dwa, ze Murray korzysta juz nie z fendera, a z ESP, co z mocnymi przystawkami Gersa daje taki efekt, jaki daje
Dance Of Death napisał(a):buubi napisał(a):Kamil napisał(a):Killers... jedyna plyta, ktora przeslucham całą
Może więc Twoja antypatia wynika po prostu z nieznajomości ich twórczości podlanej chroniczną alegią na zespół ?
bardzo możliwe że masz racjei troche dziwne jest ocenianie zespołu po przesłuchanym jednym albumie i kilku najlepszych utworów... no ale skoro kaczor rządzi to wszystko wolno
a co, wolabys pizdenke Tuska?? obaj sa beznadziejni