10-21-2005, 05:10 PM
Kamil napisał(a):w ogóle to slayer długo przed testament zaczął ngrywać i nagrał RIN SNM HA SOH,Nevermore napisał(a):ogólnie przyjęte jest,że
SLAYER>>>>wszystko
tak wiec SLAYER>>>>TESTAMENT
powiedzmy,ze Testament miesci sie w 10 najlepszych kapel thrashowych, ale bogiem jednak jest SLAYER
ps. The Gathering jest IMO slabiutenka, najlepszy Testament to 1.TNO 2.TR i 3.TL
to Twoje zdanie, wg mnie Testament robi lepsza muza, to raz, a TNO, TR i TL to wg Ciebie najlepsze plytya co jesli mnie np.: podoba sie Demonic?? to co???
a jesli macie, i to nie tylko tu uwaga do Ciebie, jaki problem w tym, ze stawiam Testament zaraz nad Slayerem, to maja pecha i niech pisza do przyjaciółki.
aha i nie dawajcie mi argumentow w stylu Slayer na dlugo przed Testamentem osiagnal sukces, wydajac np.:RIB.. na DIM tez pokazali, ze mozna zjebac to, co sie grapoza tym taki wasz IM ma jeszcze wiecej fanow, dziala jeszcze dluzej, o Deep Purple juz nie wspomne, wiec spierdalac.
ktos cos pisal o KIngu- cienki jest jak dupa weza, zadna to dla mnie czolowka (posluchaj co robi Friedman na solowych plytach, jak gra Eric Hohnson i wtedy mi powiedz jeszcze raz, ze King im dorownuje...)
DIM uważam za bardzo dobry LP, gdzie TESTAMENT w swojej szczytowej formie i tak stawiam niżej.
jesli chodzi o MF to megadeth jeszcze cieniej
i może ci sie podobać testament, uwielbiam te kaplkę ale widzisz slayer w trashu zdziałal jednak wiecej i tak już zostanie że dla testmanet slayer bedzie niedoścignionym wzorem. a dla fanów slayer testmanet pomnijeszą kapelką, zacną ale w cieniu.
and now is forever...