10-11-2005, 10:18 PM
Jałokim napisał(a):Otter napisał(a):powiedz mi o tych różnicach to z chęcią je obaleJałokim napisał(a):co do "zezwierzęcenia": nie zdajesz sobie sprawy z tego że ludzie NICZYM nie różnią się od zwierząt.
Stary ty lepiej już nic nie pisz... :?
Jedyna różnica polega na tym o czym wspomniałem i nic pyzatym
Wolna wola, świadomość kim jesteś.
Mówisz że sie nie różnimy? A jakie to zwierze zabija albo znęca sie dla zabawy
Sam fakt że prowadzisz tą konwersacje i jesteś ustosunkowany do swoich upodobań i ich bronisz jest dobrym przykładem.
Chcesz może różnice fizyczne?
A tak na marginesie, pod względem budowy atomowej wszystko jest prawie identyczne, więc po co sie martwić takimi pierdołami jak 'zasady' albo 'rozum'? Na poziomie budowy atomowej to i tak nie ma znaczenia.
Balthor napisał(a):Nie mowie ze jestes ograniczony, bo bronisz zasad, a jestes ograniczony, bo nie potrafisz zaakceptować tego, że ktos myśli inaczej i ze gdzies tam dzieja sie rzeczy o ktorych nie snilesMyśli tak samo tylko tok myślenia kieruje go do innych wniosków które są ukształtowane przez osobiste upodobania (nie różnimy sie od zwierząt .. wcaaaale...)
Tak masz racje, nie śni mi sie pole pełne najebanych kolesi taplających sie w błocie którzy przyjechali tam tylko dlatego żeby przez dwa dni urządzić sobie libacje i pobrudzić sie troszeczku (oraz zostawić po sobie zajebisty syf)
Ogólnie tutaj chodzi że są kolesie którzy uważają że brudstok jest good a inni że broodstock jest bad, gdybyśmy byli tak podobni do zwierząt to wszystkich by gówno obchodził jakiśłutstok bo i tak byśmy nie byli tego świadomi.
![[Obrazek: whysoib5.jpg]](http://img113.imageshack.us/img113/5288/whysoib5.jpg)