10-04-2005, 06:20 PM
Vomitor napisał(a):Zaraz, zaraz.. czyli rozumiem, że na łutstok nie szkoda Ci wywalic kasy, też prawdopodobnie oscylującej gdzieś w granicach kwoty 120 zł, a na Metalamnię szkoda? Idąc zatem Twym tokiem rozumowania mógłbym pokusić się o idotyczne stwierdzenie, że na łutstok też jeżdżą burżuje.... Z tego co wiem to na Metalmanii występowały więcej niż dwie formacje, a zważywszy na fakt, że na ostatniej sprzedawano alko to i zabawa była przednia. Sam będąc na Metalmanii jako osoba ledwo co wiążąca jeden koniec z drugim bynajmniej za burżuja się nie uważam, a co do normalności... to jest ona rzeczą względną.Yeah right- zgadzam się - sprzedawano alko, ale nie oficjalnie i nie na taka skalę jak na Woodstocku...Raczej w szarej strefie...Ja się dostosovałam do kumpeli, a ona wcześniej ćpała leki, których nie mogła łączyć z alko, więc chodziłam trzeźva...119 zl za wjazdóve plus bilety pociagove plus picie i jedzenie daje około 200zł...jeżdzi burżujstvo na maxa, ale nie tylko , ja i kumpelka ledvo ciągniemy , ale przyjechałyśmy...