09-13-2005, 01:28 PM
Valhalla napisał(a): a priori jestes przerostem formy nad trescia,
Jak a priori, to mnie to nie rusza.
Valhalla napisał(a):a do tego szorstkim (dokladnie tak) czlowiekiem z zawezonymi horyzontami, ktory slepo wierzy, ze to co prawi jest jedyne i sluszne. I wlasnie tu sie mylisz,
Jak stwierdzam ,ze cos nalezałoby niezwłocznie zaorać badz jest wiejskie/pedalskie, to NIE myle sie,lecz wyrażam swoje zdanie.Gdyby każdy posługiwał się bezbarwnym i zdawkowym ,,nie lubię" ,forum nie byłoby zbyt interesującym miejscem.
Valhalla napisał(a):a Twoje (praktycznie co post) wywyzszanie sie jest chyba jedynie proba dowartosciowania sie.
Jesli uwazasz anonimowe i wirtualne forum za miejsce w ,którym można się dowartościować ,to przyjmij moje najszczersze kondolencje...
Valhalla napisał(a):Jestem bardzo ciekawa czy 'na zywo' jestes tak samo mocny w gebie.
A co ciebie kurva,obchodzę ja ,,na zywo"? A moze ja jestem ciekaw czy 'na zywo' jestes tak samo brzydka jak na zdjęciu?
Kolejna, ktorej marzy się kółeczko wzajemnej adoracji. Nie po to są METALOWE fora by wchodzić sobie w tyłek i klepac sie po plecach.Metal to muzyka ekstremalna(na wieeelu płaszczyznach) i takie też jest moje podejście do niej. JEstem muzycznym ortodoksem i mam do tego PEŁNE prawo,więc skoro ktoś poczuł się urażony moimi postami ,zamiast lamerskiego biadolenia,powinien postarać się o miażdzącą kontrę - dopiero wtedy temat stałby sie ciekawy i ,co najważniejsze,w pewien sposób wymagający dla osób uczestniczących w konfrontacji poglądów. W ogóle taka funkcja jak ,,moderator" czy ta wasza polityczna poprawność i ,,ugłaskanie" ,zalatują lewactwem na kilometr.
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia