09-01-2005, 12:38 PM
warsadal napisał(a):Cytat:W takim razie przynajmniej nachapie sie salaty.. ;] Zarobki bedzie mial 2 razy wyzsze niz w Wisle..Pytanie brzmi, czy nie ma u Frankowskiego ani odrobiny ambicji? Bo raczej na LM liczyć nie może..
Moze myslal,ze tegoroczna edycja LM byla jego ostatnia szansa? Moze czul, ze za rok bedzie juz za stary i postanowil troszke zarobic, bo kariera sie powolutku konczy, a roboty potem nima.. Zreszta sadzac po wypowiedziach Basalaja nie mial czego w Krakowie szukac.. ;\
Cytat:Cytat:No nie wiem.. W ekipie Austrii (o ile dobrze pamietam, bo pewien nie jestem) graja zwaliste typy w defensywie..No to im Grzsiu przypieprzy z kopytaChoć faktycznie na dębowatych austriaków lepszy bedzie Franek lub Oli.
Btw: Podobno Oli chodzi smutny bo nikt nie chce z nim na zgrupowaniu rozmawiac.. ;p
Cytat:Cytat:Hehe! Cicinho tez jest nasz! Zastanawiam sie tylko po kiego grzyba sciagnieta w takim razie Diogo? CZyzby Salgado mial wniedlugim czasie wyleciec z druzyny?Szaleją, jak to Real ;D Choć mogli się nieco lepiej zastanowić
Fakt.. A porzadnego zastepcy dla Carlosa nie ma.. ;\
Cytat:Diogo od Salgado lepszy
No chyba zartujesz! :O
Cytat:ale i tak będzie siedział bo inaczej koszulki z nazwiskiem Salgado by się kiepsko sprzedawały. Ot cały real..
To nie klub jest winny takiej sytuacji, a senor Perez.. Prosze mi tego nie mylic i nie oczerniac klubu..

![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)