08-17-2005, 09:52 PM
warsadal napisał(a):Dżemik napisał(a):Eh.. musiałeś? Fakt, to była dość 'niefortunna' decyzja. Ale mamy np. Pawła Sasina, który, mam nadzieję, za parę lat bedzie podporą reprezentacjiwarsadal napisał(a):Oj, Dżemiku, tego 9 miejsca to Ci nie wybaczę.
Lecha lubie, ale watpie, zeby ta druzyna cos zdzialala w lidzem jesli kontraktuje takich pilkarzy jak Tomek Iwan..
Coz, mam nadzieje, ze moje przedsezonowe typowania sie nie sprawdza..

Cytat:Real...? Dżemik, ja nie pytałem kogo lubisz najbardziej, tylko kto jest najlepszyMam te nadzieję, że Chelsea w tym sezonie zdechnie i skończy jak...Real
Choć ma nieco mądrzejszą politykę transferową.
Nie przesadzajmy.. Jak niby skonczyl Real? Byl przeca na 2 miejscu w lidze, tracac tylko 4 pkty do Barcy.. Nie lubie Pereza i jego durnowatej polityki kadrowej, ale trza mu oddac, ze z zadluzonego Realu, w ciagu 4 lat zrobil najbogatszy klub na swiecie.. Natrzepie nam jeszcze 'troche' kasy, a potem z klubu odejdzie..

Dżemik napisał(a):Hmm? Skad takie informacje?Abo, Ty się jakoś rok temu tam przeprowadziłeś, nie? A przedtem mieszkałeś gdzieś w małopolsce (chyba). Uznałem, że skoro pozostałeś wierny Unii, to i Wiśle kibicujeszMieszkam w Bialymstoku- jestem za Jagiellonia..
Chociaz do Wisly mam dosyc cieply stosunek.. ;]

Fanem Wisly nie bylem nigdy, a z Tarnowa przeprowadzilem sie juz jakis czas temu..

Cytat:Inszy temat:
REPREZENTACJA POLSKI: po zwycięstewach nad Serbią i Czarnogórą i Izraelem. Chyba duża dawka optymizmu wstąpiła w kibiców, przed meczami eliminacyjnymi. Aaaa, nie mogę się powstrzymać!! JAKA JEDENSTKA NA MECZE Z AUSTRIĄ I WALIĄ?![]()
![]()
Hoh.. W takim tempie pojutrze chyba zaczniemy obstawiac sklady na Mistrzostwa Europy 2008..

Imho to je tak:
GK- Boruc
DR- Baszczynski
DL- z braku laku- Zewlakow lub Rzasa.. porzadnych zawodnikow na ta pozycje nie mamy.. szkoda, ze Janosik nie sprawdzil Kielbowicza..
DC- Klos -kapitan i jedyny w miare pewny stoper w Polsce..
DC- Bak - chyba jednak on..
MR- Smolarek - Kosa powinien sobie najpierw znalezc jakis klub w ktorym bedzie gral..
ML- Krzynowek
MC- Szymkowiak
MC- Jesli przyjmiemy, ze szukamy defensywnego pomocnika- znowu mamy problem.. W Lewandowskiego i Radomskiego nie wieze, zatem chyba Sobolewski..
FC- Frankowski
FC- Zurawski - ew. Rasiak w wysokiej formie- moglby stracac pilki glowa do kurduplastego Franka..
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)