08-17-2005, 09:17 PM
Dżemik napisał(a):Eh.. musiałeś? Fakt, to była dość 'niefortunna' decyzja. Ale mamy np. Pawła Sasina, który, mam nadzieję, za parę lat bedzie podporą reprezentacjiwarsadal napisał(a):Oj, Dżemiku, tego 9 miejsca to Ci nie wybaczę.
Lecha lubie, ale watpie, zeby ta druzyna cos zdzialala w lidzem jesli kontraktuje takich pilkarzy jak Tomek Iwan..
Dżemik napisał(a):Ligi zagraniczne:Real...? Dżemik, ja nie pytałem kogo lubisz najbardziej, tylko kto jest najlepszy
Anglia- Chelsea (niestety ;( )
Niemcy- Bayern (niestety ;( )
Hiszpania- Real Madryt!
Szkocja- Rangers
Rosja- CSKA
Portugalia- Sporting

Dżemik napisał(a):Hmm? Skad takie informacje?Abo, Ty się jakoś rok temu tam przeprowadziłeś, nie? A przedtem mieszkałeś gdzieś w małopolsce (chyba). Uznałem, że skoro pozostałeś wierny Unii, to i Wiśle kibicujeszMieszkam w Bialymstoku- jestem za Jagiellonia..
Chociaz do Wisly mam dosyc cieply stosunek.. ;]

Inszy temat:
REPREZENTACJA POLSKI: po zwycięstewach nad Serbią i Czarnogórą i Izraelem. Chyba duża dawka optymizmu wstąpiła w kibiców, przed meczami eliminacyjnymi. Aaaa, nie mogę się powstrzymać!! JAKA JEDENSTKA NA MECZE Z AUSTRIĄ I WALIĄ?

Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy, po turnieju na Ukrainie.
BRAMKARZ:
Artur Boruc- pomimo czerowonej kartki, to chyba obecnie najlepszy nasz (zdrowy) golkiper

OBROŃCY:
Środek: Jop i Kłos- obaj bardzo pewni w ostatnich meczach. Jop zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, Kłos to taka klasa, że chyba nie trza uzasadniać.
Lewa: Michał Żewłakow- dzisiaj po prawej, ale w Anderlechcie gra na lewej i tam jego miejsce. Podoba mi się to, jak się włącza w ataki.
Prawa: Marcin Baszczyński- chyba nie trzeba uzasadniać, to świetny piłkarz.
POMOCNICY:
Środkowi: Mirosław Szymkowiak i Mariusz Lewandowski- Szymkowiak, jest pewniakiem, to piłkarz wielkiej klasy, moim zdaniem, w tej chwili, największa gwiazda naszej reprezentacji. Lewandowski, podobnie jak Jop, pozytywnie mnie zaskoczył na Ukrainie, gra bardzo pewnie, świetnie rozbija ataki, a i sam czasem pokusi się o rajd w stronę bramki przeciwnika.
Lewa: Jacek Krzynówek- nie chce mi się uzasadniać, to kolejny pewniak i wielki piłkarz.
Prawa: Ebi Smolarek- ambitny i szybki, i parę lat młodszy od konkurencyjnego Kosowskiego.
NAPASTNICY: Żurawski& Frankowski- jeśli oni będą grać razem, to nie będzie rywala, który będzie nam straszny!

Inni:
Rasiak- brawa dla Grzegorza, ale jest to raczej b. mocny rezerwowy.
Radomski- też bardzo dobrze, ale jeszcze nie na podstawową jedenastkę.
Kowalewski (tak się nazywa ten bramkarz)- b.dobry mecz z SiC. Ale co z tego...? Tylko tyle, że mamy trzeciego w porywach drugiego bramkarza do reprezentacji.