08-15-2005, 12:49 PM
elvira napisał(a):Kamael napisał(a):Jeden z ważniejszych dla mnie zespołów. Uwielbiam gitarkę Johna Frusciante (także jego solowe projekty), bas, na którym pogrywa sobie Flea, wokal Kiedis'a. Są lekko nienormalni, ale za to też ich cenię
. Przykładem może być tu słynna scena, gdy na koncercie wyszli ubrani tylko w skarpetki.
Moje ulubione płyty, to "Californication", "Blood Sugar Sex Magic", "One Hot Minute". Ich muzyka ma w sobie to COŚ. Lubię kawałki może nie wszystkim odpowiadające stylowo, czyli "Give It Away", "Get On Top", "I Like Dirt", a poza tym uwielbiam "Around The World", "Otherside", "Scar Tissue", "Easily", "Road Trippin", "Aeroplane", "Walkabout", "Coffee Shop", "Blood Sugar Sex Magic", "Can't Stop", "On Mercury" i wiele, wiele innych.
HmJa lubię Red Hotsów, ale nie do przesady. Napewno nie można powiedzieć, że jestem ich fanką, czy coś takiego. Nie każdy kawałek mi się podoba, ale jest wiele fajnych. Mają to do siebie, że gdy tylko słyszy się pierwsze dźwięki ich piosenki, to już wiadomo, że to oni. Mają swój, niepowtarzalny styl. Ja mam ich dwie płyty, "Californication" i "By The Way".
To posłuchaj Blood Sugar Sex Magic i Mothers Milk. Nie znając tych najlepszych płyt RHCP, to tak jakby sluchać Pink floyd a nie znać The Wall i Dark Side