08-13-2005, 12:25 PM
Dżemik napisał(a):Najlepsza liga swiata (*) startuje dopiero 28 sierpnia.. Cos Ci sie pomylilo..Primera Dvision to miejsce drugie, nic mi się nie pomyliło ;P.
Cytat:Jesli chodzi o Premiership- Dla mnie jest zupelnie obojetne kto wygra te rozgrywki, byle nie zrobil tego duet Mourinho-Abramowicz.. Niestety patrzac na wzmocnienia klubow angielskich przed sezonem, czarno widze szanse ManUtd, Arsenalu, czy Liverpoolu.. Cos mi sie zdaje, ze Chelsea jeszcze latwiej bedzie wygrac tytul..Teoretycznie Chelsea będzie znów w tym sezonie nieosiągalna, nikogo z pierwsze składu nie straciła, a wzmocniła się Del Horno (Athletic Bilbao) i Wrightem-Phillipsem (Man City). Arsenal natomiast się osłabił, bo zamiana Vieiry na Hleba to nie będzie na boisku szczegół niezauważalny. Choć kto wie, może Hleb od razu dostosuje się do warunków piłki angielskiej. Liverpool? Trudno powiedzieć, wzmocnili się i moim zdaniem mogą być groźni.
Cytat:Zastanaiwa mnie jedna rzecz- Glazer.. Facet kupil klub, ale chyba nic w niego nie zainwestowal.. Dlaczego?Nie zainwestował, bo dla niego klub to jedynie interes - on chce na nim zarobić. Dlatego wzrosły ceny biletów, ma zamiar sprzedać Old Trafford, by później stadion wynajmować, pojawiły się nowe stroje... Niby obiecywał pieniądze na transfery, ale jakoś na żadne wielkie nadal się nie zanosi (chyba, że Owen z Realu jednak przyjdzie, choć głośniej teraz mówi się o jego przejściu do Newcastle).
Cytat:Czerwone Diably musza znalezc sobie defensywnego pomocnika, bo dziadek Keane powinien odejsc do jakiegos klubu z Kataru, tudziez do domu starcow- Boltonu.. Przeciez niedawno za grosze do kupienia byl Vieira..Zgadzam się, sprowadzili w zeszłym roku Liama Millera z Celticu. Niby miał być zastępcą Keane'a, ale to tak samo trafiony transfer Fergusona jak zakup Djemby-Djemby czy Klebersona (dobry zawodnik, ale zupełnie do Premiership się nie nadawał). Teraz na pozycji środkowego pomocnika testowany był Smith, Ferguson twierdzi, że świetnie się sprawdzał, ale ja jakoś mniej teraz ufam jego zdaniu.