08-03-2005, 10:36 AM
A wiecie, że ja naiwnie myślałem, że Lao Che to jest skrzyżowanie imienia taoistycznego nauczyciela z Che Guevarą, a potem przeczytałem, że to z drugiej części Indiany Jones...
Denat: Bo na początku założenie było takie, żeby robić muzykę filmową.
Spięty: Ale wiesz jaki mamy teraz fajny brecht, teraz z tym filmem, on cyklicznie leci w telewizji jakoś co rok. To jest nasz klimat z dzieciństwa, kiedy Indiana Jones odlatuje samolotem i mówi do takiego gościa: "o zobaczenia Lao Che!" i zamyka drzwi, a tam napis wielki na tym samolocie właśnie "Lao Che" i wiesz mamy teraz z tego taki...
Denat: Nie, tam jest napisane: Lao Che Airlines.
A kim on jest ten Lao Che?
Denat: A taki mafiozo jakiś â on prześladował Indiana Jones, taka drugoplanowa postać. Bo jak było trzeba wymyślić nazwę, to ciężko coś było znaleźć i Spięty zaproponował: Lao Che.
To jest w drugiej części Indiany Jones?
Spięty: Tak, to ta część co w Indiach się dzieje, to się nazywa Indiana Jones i Świątynia Zagłady.
to sie juz wyjasnilo
z wywiadu na onecie
Denat: Bo na początku założenie było takie, żeby robić muzykę filmową.
Spięty: Ale wiesz jaki mamy teraz fajny brecht, teraz z tym filmem, on cyklicznie leci w telewizji jakoś co rok. To jest nasz klimat z dzieciństwa, kiedy Indiana Jones odlatuje samolotem i mówi do takiego gościa: "o zobaczenia Lao Che!" i zamyka drzwi, a tam napis wielki na tym samolocie właśnie "Lao Che" i wiesz mamy teraz z tego taki...
Denat: Nie, tam jest napisane: Lao Che Airlines.
A kim on jest ten Lao Che?
Denat: A taki mafiozo jakiś â on prześladował Indiana Jones, taka drugoplanowa postać. Bo jak było trzeba wymyślić nazwę, to ciężko coś było znaleźć i Spięty zaproponował: Lao Che.
To jest w drugiej części Indiany Jones?
Spięty: Tak, to ta część co w Indiach się dzieje, to się nazywa Indiana Jones i Świątynia Zagłady.
to sie juz wyjasnilo
z wywiadu na onecie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa