07-11-2005, 04:06 PM
Jakoś za dużo tutaj złośliwych userów (i niewychowanych
) ludzie, nauczcie się byc grzeczni. Nie można 'kurturarnie' porozmiawiać o zespołach, tylko np. ktoś powie że Rammstein (którego jestem fanem) jest industrialowy to drugi odpowie że 'Kupa! Nie znasz się! Nie jesteś prawdziwym fanem industrialu!' i zbeszta go z błotem (IMHO Rammstein rzeczywiście nie jest industrialem
) Niektórzy nie są obeznani w temacie powiedzą coś głupiego, ale to nie powód żeby od razu od głupków wyzywać :/
"Etwas Kultur muss sein!" - zapamiętajcie sobie...
Co do indu - ostatnio słucham sporo KMFDM (i żeby nie było od razu "co? KMFDM to industrial? Posłuchaj sobie Suicide Commando i odpisz potem haha!" to mówię, że to raczej rock-industrial czyli ten późniejszy gatunek indu) i Funker Vogt (tutaj to już raczej harsh/electro czy coś podobnego, ale myślę że klimaty industrialowe mają blisko do tego :])
Pozdrawiam grzeczniutko
misieq

"Etwas Kultur muss sein!" - zapamiętajcie sobie...
Co do indu - ostatnio słucham sporo KMFDM (i żeby nie było od razu "co? KMFDM to industrial? Posłuchaj sobie Suicide Commando i odpisz potem haha!" to mówię, że to raczej rock-industrial czyli ten późniejszy gatunek indu) i Funker Vogt (tutaj to już raczej harsh/electro czy coś podobnego, ale myślę że klimaty industrialowe mają blisko do tego :])
Pozdrawiam grzeczniutko

misieq
Kreator i administrator www.rosenrot.pl
Zapraszam!
Zapraszam!