06-23-2005, 12:46 PM
Larax napisał(a):"Napierdalają i wrzeszczą jak dzikusy" -to już przypomina moją babcięCytat:Jakbym słyszał panienki z klasy podniecające sięO-zon ,Ivan i Delfin i te3go typu gównem.
Powiedz mi, co takiego pieknego jest w ich muzyce ? Swietny wokal? Zroznicowane lub klimatyczne granie? Ciekawa kompozycja? Napierdalaja i wrzeszcza jak dzikusy, nie starajac sie nawet zeby to jakos brzmialo, chca tylko wykrzyczec te swoje "racje"..

A tak poważnie to pewnie słyszałeś którąś ze starych płyt. Na nowszych grają dość technicznie (jak na punkowy zespół). Czego ty w ogóle słuchasz ? Czy w metalu nie wrzeszczą jak dzikusy ?
Cytat:Ale nie każdy to robi a dzięki muzyce łatwiej jest przekazać jakieś treści młodym ludziomJa przeczytalem kilka ich tekstow i niestety nieznalazlem tam zadnych wartosciowych tresci.. Wrzeszcza o tym co jest po prostu oczywiste..?[/quote]
To zależy od tego jakie poglądy wyznajesz. Sam piszesz ,że śpiewają o rzeczach oczywistych. Oczywistych dla ciebie czy dla mnie ale nie dla wszystkich.