06-22-2005, 11:01 AM
Ja sobie z ciekawosci przejrzalem kilka tekstow Dezertera.. Czy sa bezsensowne? Raczej nie, ale z drugiej strony wszystkie te sprawy sa oczywiste i naprawde niewiem czym sie tak podniecac... Teksty te sa mniej wiecej w stylu niektorych hip hopowych zespolow, gdzie tez pieprza o dwulicosci ludzi,zawisci, jak to zle w panstwie i na swiecie itd.. O muzyce(?) Dezertera nawet pisac nie bede, bo sciagnalem z ich strony mp3 i przetrwalem kilka sekund.. Jakies zachrypione i przepite wykrzykujace glosy, a w tle po prostu zwykle napierdalanie..
Ogolnie smiesza mnie wypowiedzi typu "zespol xxx ma super teksty utworow dlatego go slucham, a yyy jest do dupy bo ma denne lyriki!" Ja akurat slucham MUZYKI, jak chce poczytac jakies filozoficzne wywody to sobie biore ksiazke albo czytam jakis artykul.. Chociaz akurat wole samemu przemyslec ta cala rzeczywistosc itd, niz czytac banalne i oczywiste teksty w stylu "ludzie sa tacy zli, niszcza ziemie i siebie nawzajem!!" i sie nimi podniecac, ze jakie to one zyciowe i ambitne..
Ogolnie smiesza mnie wypowiedzi typu "zespol xxx ma super teksty utworow dlatego go slucham, a yyy jest do dupy bo ma denne lyriki!" Ja akurat slucham MUZYKI, jak chce poczytac jakies filozoficzne wywody to sobie biore ksiazke albo czytam jakis artykul.. Chociaz akurat wole samemu przemyslec ta cala rzeczywistosc itd, niz czytac banalne i oczywiste teksty w stylu "ludzie sa tacy zli, niszcza ziemie i siebie nawzajem!!" i sie nimi podniecac, ze jakie to one zyciowe i ambitne..