aXe Rose napisał(a):Thx za linka
dużo słyszałem o tym incydencie z kamerą, ale osobiście nigdy tego nie widziałem
heh najlepsza jest mina Saula tuż po wyjściu Axla 
Jesli masz na mysli ten pierwszy link...eh ,coz...mi jest troche zal Axl'a,tak sie zawiesc na publicznosci
Ale zawsze chcialam zobaczyc jak ktos sie tak rzuca w publike,a publicznosc na bok schodzi

...eh,w ogole po cholere sie tak rzucac na publicznosc...mial scene :? no i hmm...raczej wole Slasha...on pozostal soba,a Axl najpierw te jakies gacie,szminki,teraz jakies warkoczyki,jak jeszcze dzisiaj uslyszalam ich piosenke Madagascar,niby z "najnowszej plyty",to nie wiem...Axl sobie,gitara sobie,klawisze sobie

teraz no nie wiem,szkoda,ze juz nie ma dawnych Gunsow,teraz to za przeproszeniem to Gunsi z lekka ocipi*li ,znaczy obecny sklad, Axl z jakimis warkoczykami i koszulka o 5 rozmiarow wieksza,jakis debil z kublem na glowie i makijazem jak Slipgniot,a reszta to jakby grala wczesniej w grin dejach,gud czarlot itp. ...moze to zabrzmiec glupio,bez sensu itp. ale chcialabym ,zeby obecne G n'R sie rozpadlo,bo to jakies bez sensu sie robi,nie wydaja nowych plyt,pan W.A.R zaczal spiewac jak jakis...eh no nawet nie wiem kto,jacys gitarzysci z kublami KFC na glowach

coz musialam to wyrzucic z siebie...nie chcialam nikogo urazic,ale (jak dla mnie) to juz sie chore robi
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.