06-03-2005, 01:20 PM
satyr napisał(a):twoje argumenty (wreszcie napisane w miarę cywilizowany sposób)) nie zaćmią mimo wszystko twojego prostactwa i chamstwa, no ale miałem nic już nie pisaćhock:
chuj ci w dupe, tyle mam do powiedzenia na temat mojego rzekomego chamstwa i prostactwa, gniew Arjów miażdży czaszki ścierwokatolickiego pozerstwa, które nawet nie jest w stanie znieść niszczącego stylu dyskusji!~
Cytat:Generalnie to sobie mozesz jezdzic po kim chcesz Kel, ale nie wmawiaj ludziom ze Hildskjalf jest swietny, bo jest to jakas jebana tandeta midi (mowie o muzyce). Teksty sa owszem ciekawe.
lol! Hlidskjalf był nagrywany na żywo na keyboardach, a nie w midi, użycie klawiszy przez Varga było nadludzkie na tej płycie, to szczyt tego, co mógł osiągnąć w takich warunkach, i doskonała muzyczna ilustracja do konceptu lirycznego. Sztuka. Ale nie dla ograniczonych.
Cytat:Słusznie prawisz. Wieszczu Wielbłądzie, wyzwól swój gniew i zniszcz tę lewacką szmatę mocą czarów z książek Vickernesa !
doskonale wiesz, że Arjowie nie parają się semicką magią
Cytat:Podaj mi jego bilbiografię, z chęcią się zapoznam.
"Vargsmal"
"Irminsul"
"Germansk Mytologi Og Verdensanskuelse"
ale przecież i tak to wiadomo
Cytat:Na stronie necrobobsleddera ( czy jak to tam się zowie ) , sa aryjskie zdjęcia Wieszcza Wszebąda, który na tym forum ukrywa się pod jakże mroczną xywką Khel'Tuzad ( "Arthas" jest bardziej mroczne misiu ) .
ty pizdo, nawet nie wiesz, iż imię Kel`Thuz, pochodzi ze słowiańskiego prajęzyka, i oznacza Woja (Tuza) z Kielc! Wedle legendy, Kel`Tuzowie walczyli z legionami rzymskimi w IV w. po chr.
A kto szuka aryjskich zdjęć mistrza Wszebąda, to je może znaleźć bezproblemowo w internecie, tak więc nie odkryłeś ameryki, cwaniaku.
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)