05-23-2005, 03:34 PM
Tomash napisał(a):Za darmo? Oj, oj... Zion Train - naprawdę dobry, angielski zespół grający dub, często jak słyszałem jeżdżą pod postacią samego soundsystemu, a do polski przyjeżdżają z wielką chęcią. Członkowie zespołu twierdzą, że tutaj, w Czechach i na Słowacji mają najlepszych fanów, którzy docenili ich muzykę ładnych pare lat temu na koncertach, choć wtedy jeszcze w tej części Europy nie pojawiła się żadna ich płyta.Kamael napisał(a):Ha! Mam wreszcie płytkę Vavamuffin i całość mnie nie zawiodła. Bardzo dobry kawał raggamuffin, w Polsce jeszcze to gatunek nieobecny, więc dobrze, że ktoś grający go, z elementami reggae i pochodnych, się pojawił.
Na takie słoneczne, letnio-wakacyjne dni świetna propozycja.
Babilon da bandit, Babilon da bandit... ;]
4 czerwca grają w parku chorzowskim przed Zion Train("Krąg taneczny", godz. 16.00,wjazd free) może mi ktoś tak na "chłopski rozum" wytłumaczyć co to za muzyka??
W zestawie z Vavamuffin zapowiada się bardzo ciekawy koncert.
Pytasz jaką muzykę gra Vava? Trudno to wytłumaczyć, ale post Acrida mówi moim zdaniem wszystko. Ściągnij sobie próbkę z ich strony (nie jest to może coś najlepszego, bo urywki wszystkich utworów, ale jakoś może się zorientujesz). Gdyby działał mi wysył, to coś bym Ci przesłał... Choć w sumie można by spróbować.