05-14-2005, 04:12 PM
Tomash napisał(a):zacytuje pewnego forumowicz... masz za mało postów żeby do mnie tak pisać
Domyśl się, gdzie mam Twoją ilość postów.

Cytat:Po pierwsze: wykonanie KoRna niewiele odbiega od oryginału, więc powinno też być "do dupy", jednakże jest bardzo nieudolnie wykonane, a ju ż szczytem jest wycie pana Daviesa, który w tym kawałku "śpiewa" tak jakby mu zabrali misia, czy coś w tym stylu...
Ale co mnie to obchodzi, że D. wyje?
Wykonanie mi się podoba.
Widzę, że problemy ze zrozumieniem najprostszych słów [;
Cytat:Po drugie: Większość nagrań pink floyd to świetne rzeczy, ten zespół jako jeden z niewielu potrafił połączyć tzw. rock progresywny z tak dużym ładunkiem emocji i ciekawym przekazem, czego jednak dzisiejsze dziennikarskie pseudoautorytety z pseudointelektualnych tworów typu "Przekrój" nie są w stanie zauważyć, bo zapewne nawet nie chce im się przesłuchać recenzowanego wydawnictwa, niestety kul i trendi zbuntowana pseudointeligencja, tudzież zwykłe gówniarstwo daje się na te pseudowywody nabierać, co jest straszne
Nie czytuję "Przekroju", wyobraź sobie.
Cytat:Po trzecie: PO pietruszki PISZESZ ŻE COŚ JEST DO DUPY NIE PODAJĄC KOMPLETNIE ŻADNYCH ARGUMENTÓW, nie można napisać
Jak pisałam - nie potrzebuję argumentów, ponieważ nie mam zamiaru nikomu tego udowadniać.
Mam prawo uważać, że coś jest lepsze, a coś gorsze, ponieważ mam prawo do własnego zdania, tak na marginesie.
Cytat:nie lubie PF i dlatego bardziej podoba mi si ę wersja Korna"
Nie, ponieważ nie lubię PF i Korna.
Cytat:Ech... Natalia - dyskusja z Tobą jest równie bezcelowa, jak z moim katechetą - próbujesz mu coś wytłumaczyć, a on dalej swoje, jakby nie słyszał...
Hah, jasne.
"Lubimy kiedy ktoś mówi to co myśli, po warunkiem, że myśli tak jak my."[/quote]
Kup sobie schemat, schemat buntu
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"