05-14-2005, 03:43 PM
Cytat:Czlowieku, najlepiej byloby Cie za taka wypowiedz spalic na stosie, nie inaczej!
Hahahaha.
O, tyle.
Cytat:Utwory PF to absolut w formie wcielonej, a jakiekolwiek proby porownywania ich do numetalowych zespolow, a tymbardziej granie przez nich coverow tego zespolu to profanacja.
Gówno mnie to obchodzi, podoba mi się i już.
Twoje wywody nie warte są nic

Cytat:Jezeli nie masz na tyle wrazliwego gustu muzycznego, by pojac ich muzyke, to najlepiej stul morde, bo sie kompromitujesz
No niestety, nie mam na tyle wrażliwego gustu, by pojąć, jak dla mnie - szajs i nic ciekawego.
Też mi coś.
Cytat: Najlepiej znajdz soboe cos na swoim poziomie i siedz w czym tm chcesz, ale na taki geniusz nie podnos reki, bo sam o sobie wydajesz swiadectwo i tyle.
Po pierwsze, gdyby szanowny pan, byłby tak łaskawy i nie zmieniał mi płci, byłabym nieopisanie wdzięczna.
Znalazłam już coś na swoim poziomie i świetnie się z tym czuję, a gównem muzykę ich, będę nazywała kiedy tylko przyjdzie mi na to ochota.
Żaden geniusz, określając ten zespół tym słowem, traci ono jakiekolwiek znaczenie..
Cytat:Dobrze powiedziane. Do Natalii - Od siebie dodam tylko, że gdyby nie Pink Floyd, nie powstałaby masa zespołów (min. tych, których Ty słuchasz)
Co nie znaczy, że muszę lubić ich muzykę, nie prawdaż?
Kup sobie schemat, schemat buntu
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"