04-19-2005, 08:43 PM
aXe Rose napisał(a):Nevermore napisał(a):Jak już pisałem, chciałem tylko pokazać, kto tu burdy zaczyna. Wieśniactwo wrzutów niektórych osób sprawiło, że chciałem sobie z was jaja zrobić. Oczywiście nie pomyliłem się - nikt nie powiedział nic sensownego, tylko same wieśniackie wrzuty.aXe Rose napisał(a):...W niektórych przypadkach wywołujący jedynie pusty śmiech, bo czasem świadczy wyłącznie o wieśniactwie tego, kto go użył.
och, to straszne chłopczyku, chyba się obrażę. Stary piszesz takie pierdoły z dupy, że po prostu wytrzymać nie można, idź posłuchaj sobie G'n'r, podrośnij i naucz się odróżniać śpiew Kinga Diamonda od śpiewu Dane'a. I zamilcz zanim wydasz sąd o zespole, którego masz 2-3 utwoey w mp3(sic!, zapewne Diamonda również
), bo narażasz się na kompromitację w naszych oczach, qed. :?
ps. aha, no i Nevermore nie ma piosenek tylko UTWORY, piosenki to ma G'N'R.
Sorki, ale inaczej nie da się nazwać tego:
Cytat:idź posłuchaj sobie G'n'r, podrośnij
Dla twojej wiadomości, synku, słyszałem w życiu niejeden zespół o wiele bardziej zasłużony dla metalu niż Nevermore z '92.
Z mojej strony koniec offtopu. Zespołowi zaś można tylko współczuć takich durnych fanów jak niektórzy z was.
Jeżeli to nazywasz więniackim wrzutem to jak nazwiesz pisanie oczywistych pierdół i ośmieszanie się w moich oczach, w celach marnej prowokacji? Bardziej zasłużony? Wymień mi 5 lepszych, wartościowszych zespołów powermetalowych, a uznam, że masz podstawy, by ze mna rozmawiać, o czimś zasłużeniu.
ZOMO