03-26-2005, 05:39 PM
Tuomasss - coz jakbys odgarnal te wlosy z twarzy to moze calkiem,calkiem
Coz po ogladnieciu filmu o Pistolsach(wiadomo o co chodzi) Sid nie przypadl mi do gustu,wymienie kilka przykladow why...cpal,chrapal ,probowal nasladowac rottena,co mi sie nie spodobalo,mial zly gust,co w wyborze partnerki
i poprostu mam juz to w naturze,ze w nieboszczykach sie nia zakochuje
,nie wiem...moze jest cos w nich pociagajacego,ale to nie dla mnie
...
Nawet sam Sid,powiedzial,ze badzoooo duzooo dziewczyn leci na niego
hock: :? ,to prosze taka krotka rada,prosze chwycic za bas,pozniej stac sie troche slawnym w otoczeniu np.punkow,niech wasza kapela napisze piosenke typu God Save The Queen,tu akurat moze byc o Kwasnieswkim
,znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyne,pozniej samemu sie zacpac na smierc i gwarantowane tlumy dziewczyny,jak juz takie macie problemy sercowe 
edit*
do kogos tam - zacpany nie zacpany,moze cos w tym jest...pijoki tez moga byc,byle by przystajne

Coz po ogladnieciu filmu o Pistolsach(wiadomo o co chodzi) Sid nie przypadl mi do gustu,wymienie kilka przykladow why...cpal,chrapal ,probowal nasladowac rottena,co mi sie nie spodobalo,mial zly gust,co w wyborze partnerki

Nawet sam Sid,powiedzial,ze badzoooo duzooo dziewczyn leci na niego

edit*
do kogos tam - zacpany nie zacpany,moze cos w tym jest...pijoki tez moga byc,byle by przystajne