03-23-2005, 11:09 PM
Nightal napisał(a):Czytałem stare wywiady, a i zdjęcia mi nieumknęły. Na początku kariery byli przez wielu uważani za kapelę black metalową, ale sam sobie odpowiedz czy to, że ktos pomaluje sobie ryj i zaspiewa o szatanie czyni jego muzykę blackową? Na poczatku kariery ludzie przypinali im także łatke z napisem "gotycki..." (zreszta robią to nadal :? ) a do gotyckości też im dużo brakujetu nie chodzi o to czy jakis kiep uważał ich za dum czy pałer tylko o to z kimś sie utożsamiali. Malowali ryje, spiewali o szatanie, wykorzystywali sporo elemntw blacku na debiucue a co najważniejsze nigdy w tym okresie nie zaprzeczali jakoby nie grali bm
Syska napisał(a):h8ful mam do ciebie pytanie bo juz niewim jak to jest ja uwazam ze kredki graja black ale wiele osub z tego forum i wogule tak nieuwaza. jakie jest twoje zdanie na ten temat?zbyt kolorowe te kredki, zeby to był black
a napisał(a):2. h8tful. lepiej posluchac polskiej armageddy niz pedalskiego cof."mh za bardzo mnie nie interesuje", co nie?