03-23-2005, 11:20 PM
Dobra to teraz tak z serca i szczerze!
Ja tu nikogo nie traktuje powaznie,robie to z czystej przyjemnosci nabijania sie z niektory (nie wszystkich,bo znajda sie osoby normalne,nie wymienie,bo zeby znowu nie bylo ,ze po kims jade)...
widze,ze stalam sie potworem jezdzacym po super mega wgniatajacych w fotel gwiadach typu,avrielka...
a wy co? nie jezdzicie po radiu maryja?,po tru metalach?,rydzku?,drechach? ...oczywiscie,ze ja tez to czasem robie...
ale tak to jest...jeden sie nabija z tego ,drugi z tamtego,trza napisac wiec w regulaminie,z czego mozna robic sobie jaja,a z czego nie!
Z gory przepraszam Billy'ego,jesli go urazilam
,ale tylko on z forumowiczow nasunal mi sie jako fan grin deja
dobra ide sie powiesic jak ja taka nie dobra...
nikt mnie nie lubi
zaraz popadne w depresje,(a gdy mam depresje to nic mi sie nie chce
) :?
dobra koncze sorry za OT,ale trza bylo wyjasnic sprawe
Ja tu nikogo nie traktuje powaznie,robie to z czystej przyjemnosci nabijania sie z niektory (nie wszystkich,bo znajda sie osoby normalne,nie wymienie,bo zeby znowu nie bylo ,ze po kims jade)...
widze,ze stalam sie potworem jezdzacym po super mega wgniatajacych w fotel gwiadach typu,avrielka...
a wy co? nie jezdzicie po radiu maryja?,po tru metalach?,rydzku?,drechach? ...oczywiscie,ze ja tez to czasem robie...

ale tak to jest...jeden sie nabija z tego ,drugi z tamtego,trza napisac wiec w regulaminie,z czego mozna robic sobie jaja,a z czego nie!
Z gory przepraszam Billy'ego,jesli go urazilam

dobra ide sie powiesic jak ja taka nie dobra...

nikt mnie nie lubi

zaraz popadne w depresje,(a gdy mam depresje to nic mi sie nie chce

dobra koncze sorry za OT,ale trza bylo wyjasnic sprawe