01-11-2006, 07:33 PM
Bardzo lubie ten gatunek, jednak wole filmy z klimatem a nie 100% gore(w takich produkcjach raczej nic strasznego nie ma), taki ktory oglada sie z napieciem i zainteresowaniem a nie ze swiadomoscia typu "wow to juz 101 trup w filmie".
Jednak to nie znaczy ze gore nie lubie od czasu do czasu obejrzec heeh.
Z ostatnich filmow ktore obejrzalem bardzo mi sie spodobal film "Wolf Creek" oparty na autentycznych wydarzeniach jak dla mnie 9/10, jeden z lepszych filmow 2005-ego roku tego gatunku.
Zawiodlem sie natomiast na filmie "The skeleton Key", mimo ciekawego poczatku pozniej jest coraz gorzej i gorzej, koncowka fatalna 5/10.
Poza tym przymierzam sie do obejrzenia filmu "Venom" takze ponoc jest dobry. No i musze nadrobic zaleglosci bo nie ogladalem tego slawetnego juz obrazu pt. "Ring".
Jednak to nie znaczy ze gore nie lubie od czasu do czasu obejrzec heeh.
Z ostatnich filmow ktore obejrzalem bardzo mi sie spodobal film "Wolf Creek" oparty na autentycznych wydarzeniach jak dla mnie 9/10, jeden z lepszych filmow 2005-ego roku tego gatunku.
Zawiodlem sie natomiast na filmie "The skeleton Key", mimo ciekawego poczatku pozniej jest coraz gorzej i gorzej, koncowka fatalna 5/10.
Poza tym przymierzam sie do obejrzenia filmu "Venom" takze ponoc jest dobry. No i musze nadrobic zaleglosci bo nie ogladalem tego slawetnego juz obrazu pt. "Ring".
![[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]](http://burzum.org/img/covers/small/official/1996_filosofem.jpg)