02-25-2005, 06:06 PM
Moim zdaniem jesli ktos chce sobie zrobic dredy musi najpierw conieco o nich wiedziec. Wazne jest to ze taka fryzura niesamowicie niszczy wlosy oraz cholernie trudno dba sie o zachowanie ich czytstosci. Ale dla chcacego nic trudnego.
Ja, podobnie jak kilka osob, ktore sie tu wypowiedzialy, chcialbym sobie zrobic dredy. Problemem jest ty;ko to, ze nigdy tak bardzo nie zapuscilem wloskow oraz nie wiem czy beda mi dredy pasowaly.
A u innych ( szczegolnie u dziewczyn ) podobaja mi sie strasznie 'sznurowki'. Ale i tak najlepszy styl jesli chodzi o wlosy ( i nie tylko ) ma moja kumpela - wszelkie dredy i inne style uczesania wymiekaja
Ja, podobnie jak kilka osob, ktore sie tu wypowiedzialy, chcialbym sobie zrobic dredy. Problemem jest ty;ko to, ze nigdy tak bardzo nie zapuscilem wloskow oraz nie wiem czy beda mi dredy pasowaly.
A u innych ( szczegolnie u dziewczyn ) podobaja mi sie strasznie 'sznurowki'. Ale i tak najlepszy styl jesli chodzi o wlosy ( i nie tylko ) ma moja kumpela - wszelkie dredy i inne style uczesania wymiekaja

I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you